kolmapäev, 3. august 2011







Kaua võib?



Tänapäeval ei kujuta oma elu enam hästi ilma telefonita ette. Viimasel ajal aga hakkavad lõputud kaubapakkumised telefoni teel mind ära tüütama.
Eilne päev algas "Postimehe" pakkumisega. Teiselpool oli nii osav rääkija, et mul ei õnnestunud talle mitte ühtegi sõna vahele öelda. Kuulasin automaatselt kui soodsad pakkumised neil on. Alles peale 5 minutilist kõnet sain ka sõna sekka öelda. Tänasin viisakalt ja teatasin, et mul juba ammu käib see leht.
Peale lõunat pakuti "Kroonikat." Mulle pole kunagi see ajakiri meeldinud ja pole ka selle fänn olnud. Teatasin juba natuke torisedes, et ma ei loe seda ajakirja. Teiselpool oldi kohe lahked, et kui see ei meeldi, võtke siis "Naisteleht."Jumal küll! Mis vahet neil on? Mulle ei meeldi ju see ka. Olin vist küll täiega kaubapakkuja pahameele ära teeninud. Keset päeva torisev ja pahas tujus.
Täna hommikul kell 9 pakuti tasuta raamatute tutvustust. Kokaraamatuid on mul isegi juba oi, oi kui palju. Pealegi saan alati netist mulle vajalikku retsepti otsida. Milleks veel raha raisata?Issand jumal laske ometi elada. Mul on puhkus! Saage ükskord juba aru. Ma ei soovi mitte midagi.
Nüüd mõni minut tagasi pakuti omega 3 kapsleid. Sain telefoni teel meditsiinilise koolituse. Tean nüüd, et omega 3 rasvhapped alandavad vererõhku, mis mul on niigi juba ohtlikult madal, triglütseriidide taset, parandavad verehüübivust, aitavad vähendada trombide teket ja muudavad veresoonte seinad elastsemaks. Samuti vähendavad põletikureaktsioone ja on kasulikud võtta ka selliste probleemide korral nagu liigesevalud, nahaprobleemid. Viimaste uuringute korral lausa võimelised mõjutama teatud tüüpi vähirakke. Hind muidugi eriti soodne ja just mina olen üks väljavalitu, kellele seda võimalust pakutakse. Miks ka mitte osta külmutuskappi lausa terve pere aasta varu? Aitäh kallid pakkujad. Mu jalgratas vajab suurt remonti. Mu tütre arvuti andis otsad. Mul on vaja veel 5 ruumi talvepuid osta. Mu soojapump läks palavaga rikki. Laske mul ise otsustada ja oma elu elada.

5 kommentaari:

  1. Kas sul mobiili pole? Mina puhkuse ajal, näiteks, lauatelefonile ei vasta- ma tean, et kõik mu tuttavad helistavad moblale. Ja seal näen, kellelt kõne tuleb.

    VastaKustuta
  2. Just mobiilile ju helistataksegi.Lauatelefonile ma tavaliselt ei vastagi, sest enamus kõnesid on lapsele. Näen ju küll, et võõras number, aga mulle helistavad aegajalt K- komando poisid ja ma pean nende kõnesid vastu võtma. Olen oma lasteaia "turvanaine" ka. Kui ühe salvestan, siis järgmisel korral on juba uus.Vahel on mu laps ju ka helistanud sõbranna numbril, kui oma telefoni aku on tühjaks saanud.

    VastaKustuta
  3. mulle siia, st. Inglismaale ka. Ikka võtan vastu, mingi imelik kohusetunne vist. Vanaaegne. Hiljem olen enda peale vihane.

    VastaKustuta
  4. Praegu vist lausa helistamise hooaeg siis. Tänane päev algas just "Tervis plussi" ja "Cosmopolitani"pakkumisega.Just lõpetasisin eelmisel kuul nende tellimise, sest nad olid selleks korraks mulle ennast ammendanud. Käisid peaaegu 5 aastat järjest.Ma ka ei taha ju väga pahasti öelda, sest ma saan aru, et teistele närvidele käimine ongi nende töö.

    VastaKustuta
  5. nii naljakas, aga ma õpetasin/koolitasin oma mehe välja kuidas telefonipakkumistele ära öelda: ütleb nüüd, et olen roolis ja ei saa rääkida, ega ka kuulata ... ei ole vaja pikka kõnet kuulata...paneb kohe toru ära ... vähemalt ei pea pikka monoloogi kuulama enam

    VastaKustuta