pühapäev, 9. september 2012

Kus pole puudus tahtest, seal pole puudust ka võimalustest.

Täna täitus  mul jalgrattaga sõites 3000 km ja selle puhul võib natuke rämpstoitu ka süüa.Olin  nii laisk, et ostsin valmis pitsad. Tuunikala oma polnud ma varem söönudki. Natukene siiski tuunisin ja täiendasin, aga lõppkokkuvõttes sai väga hea.Siiamaani olin alati kõik ise teinud, aga vahel võib natuke lihtsamalt ka teha.

Et oma edevust veelgi rõhutada, läksin lisaks kõigele Reet Kriegeri tantsutrenni. Reet naeris, et tal pole nii vahvat seenioride rühma veel olnudki. Esimene trenn sissejuhatus, teine juba tõsisem ja peale kolmandat siis Lohusallu esinema. Oi saab nalja. Mulle igatahes väga meeldib. Ei kujuta ettegi kuidas ma siiamaani ilma selleta hakkama sain. Pean ju talveks ette mõtlema. Varsti lumi maas ja jalgrattaga kihutamised jäävad harvemaks.
Ja minge kõik seenele. Ma käisin eile 2 korda ja lõpuks polnud enam kuskile korjata. Talvevarud paari tunniga olemas.

7 kommentaari:

  1. No nii tubli. Mul hakkas kohe häbi, et ei käi üheski trennis. Veeaeroobikas käisin 6 aastat, aga siis pandi ujula kinni - ei vastanud nõuetele. Jalgrattaga teen väikseid sutsakaid - poodi, surnuaeda, sõbrannale külla. Ei tea, kas tuleb 30 km täis!!?

    VastaKustuta
  2. No null pole ju number ja meil siis peaaegu ühepalju. :D Tead ma naersin täna südamest, kui poiste ees kiitlesin kui palju mul sõidetud ja noorem arvas, et kui mu ratast nüüd maha müüma hakata, siis tuleks sama teha nagu vanade autodega-spidomeetrit tagasi keerata.

    VastaKustuta
  3. Sa oled ikka tegus! Mina ka sõidan palju, aga sel suvel vist 1000 täis ei saa kuidagi.

    Ja tantsutrenn on kindlasti vahva. Ise hakkasin käima zumbas, kah selline tantsuline värk.

    VastaKustuta
  4. Oot-oot, mis mõttes sind seenioride rühma pandi!?

    VastaKustuta
  5. No kõige otsemas mõttes. Juunior ju enam pole, vanur ka veel ilmselt päris mitte-järelikult seenior.Tegelikult meil lasteaias ainult 1 rühm tegutsebki ja seal olen mina kõige vanem, aga see ei tähenda, et mulle mingeid allahindlusi tehakse. Terve tund täie raha eest ikka.

    VastaKustuta
  6. No aga kas neil siis kobedate keskealiste tibide rühma polnudki :D

    VastaKustuta
  7. Ma niigi käin peaaegu personaaltrennis."Vanad ja kobedad". Meid on kohal ainult 6-7 ja seda enam jälgitakse iga liigutust. Eile pidime ennast ogaraks naerma ja muidugi treener Reeda nägu on oi, oi, oi milline, kui sammud välja ei tule. Hakkasime kava õppima. Ilmselt isadepäeval tuleb esimene "üllatus". Oi saab kinu. :D

    VastaKustuta