kolmapäev, 12. detsember 2012

Maagilisest kuupäevast.

Tahtsin täna eriliselt romantiline  olla ja oma mehele helistada just kell 12. 12. Mõtlesin, et ütlen talle midagi ilusat. Kõik läks aga untsu, sest tema ei vastanud minu kõnele. Helistas 3 minutit hiljem, aga siis oli kõik juba möödas ja ma ei saa mitte kunagi öelda, et helistasin 12 detsembril 2012 aastal kell 12.12 ja ütlesin, et ta on mulle kallis.:D
Ei lugenud isegi see, et ta ütles, et ma olen armas ja ta teab seda ju niikunii. Mina tahtsin  teisiti ja minuti pärast oli see hetk juba igaveseks möödas. Eks nädalavahetusel saab ta seda siis tõestada, kui ma sellest pikast ja kiirest nädalast ellu jään.
Täna oli kohal ka 12 last, kuigi tavaliselt on ikka 20-ne ringis.Vanemad kartsid ilmselt, et meie väikesed väsivad muidu päeva lõpuks ära, sest õhtul läksime veel teatrisse.




Esmaspäeval käisin oma  tavalises trennis, teisipäeval peale tööpäeva veel last hoidmas ja täna  lasteaia lastega teatris "Jõuluvana ja väike põhjapõder " vaatamas.
Väga vahva etendus  oli. Selgus, et isegi jõuluvana võib armuda ja jõuludest pole tal siis ei sooja ega külma. Teda ei huvitanud  ei pakkimata kingitused ega laste kirjad. Isegi habeme ajas ära, et noorem välja näha. Loomulikult ei jäänud  lapsed kingitusteta ja armunud jõuluvana pani ette valehabeme ning läks  oma tööd tegema.

Homme Salzburgi hotelli koolitusele, õhtul veel last hoidma ja siis saab minu nädal läbi. Loodan vähemalt, et ei tule jälle nii palju lund. Minu aed on küll juba oma normi saavutanud ja rattasõidud on selleks aastaks vist otsas.

4 kommentaari:

  1. Täiesti ilmselt rääkis mees 12.12.12 12:12:12 hoopis mõne teise naisega, kes tahtis talle ehk koguni samasuguseid sõnu öelda!
    No tegelikult oli kindlasti mingi tähtis töökõne, ära muretse!
    :P

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Muide konn mu mees arvas, et sa oled natuke õel.:D

      Kustuta
  2. Ilus mõte Sul. Romantiline. :)
    Praegu on koolides-lasteaedades ülikiire aeg käsil jah. Jõudu veel viimaseks maratoniks! :)

    VastaKustuta
  3. Kallis konn telefon ju kutsus ja polnud sugugi kinni.:DAga mulle meeldiks, kui mu mehel oleks lööki. Sellise vastupandamatu mehe puhul poleks see sugugi võimatu.
    Aitäh Sille. Tänane koolitus oli igatahes väga lõõgastav ja ilmselt mõjus pahasti, et ma nii, nii palju naersin. Nüüd siis likvideerib mu kallis mees mu majas ühte suurt katastroofi, mis õnneks lõppes küll suure rahalise põntsuga, aga muidu oleme kõik terved.Isegi välja ei pea kolima, kuigi ma oleksin tahtnud. :D Pakkisin juba last, kassi ja potililli.

    VastaKustuta