pühapäev, 28. aprill 2013



Ettevaatust suusatajad.

Suusatajaid loomulikult enam polnud, aga hoiatussildid olid ikka veel üleval. Õnneks polnud enam ka konni, aga selle eest oli  palju rahvast. Muidugi polnud ma siin päevasel ajal ammu sõitmas käinudki. Rohkem ikka õhtul peale üheksat, kui saab valida just sellise tempo nagu meeldib ja ei pea teistega arvestama.
Täna sai aga keset päeva aiatöödest,  puudest ja majapidamisest kõrini ning ma otsustasin oma lemmikrajale sõitma minna. Jätsin mehe puid saagima ja lubasin paari tunni pärast talle appi laduma tulla.
Ma pole kunagi vaadanud, mis inimestel seljas on, kui nad spordiga tegelevad. Täna oli aga neid nii palju, et  tahes tahtmata jäi palju kummalist silma. Kõige naljakam oli kohe raja alguses üks mees, kes kandis ülikonda ja selle peal veel musta mantlit. Peas oli tal kaabu ja lips lehvis koos tuulega. Jalas olid  rulluisud. Ise oli väga ülevas tujus ja ajas kõiki  naerma. Iseasi, kui mugavalt ta ennast nii tundis. Järgmisena tulid vastu  2 vanemat prouat, kes tegid kepikõndi. Mõlemal olid seljas pikad riidest  talvemantlid karvaste kraedega. Oli ka T-särkides ja lühikestes pükstes. Eks need ilmad olegi sellel aastal sellised, et ei teagi mida selga või jalga panna.
 Ja nüüd sauna ja kapsapirukale. :D

6 kommentaari:

  1. Näed, ongi sulle soodomagomorra kombed külge hakanud. Vaatad teisi, kes sinu kõrval sporti teevad ja arvustad neid :P

    VastaKustuta
  2. Sa tabasid täpselt naelapea pihta.Just tänu temale mul see mõte tuligi ja seda kirjutades mõtlesingi just talle.

    VastaKustuta
  3. Vastused
    1. Ma arvasin, et Sa sattusid hoopis eelmise nädala öösel mu teele koos oma sadade teisikutega ja panid mind õudusest ja ahastusest kiljuma.Ilmselt siis keegi ikka suudles Sind ja sinust saigi prints rulluiskudega. Pole paha.Kohtume täna punkt 21.00 samas kohas ja ma võtan peibutuseks ühe kapsapiruka ka kaasa. Ainult 1 õnnestuski mu mehe aplate lõugade vahelt päästa.:D ja selle saad siis endale.

      Kustuta
  4. ma ei valeta, kui ma ütlen, et tundsin sooja piruka lõhna...

    VastaKustuta