esmaspäev, 5. august 2013


Tadaa.:D

Kaua tehtud kaunikene.
Täna sain siis oma maja projekti koos ehitusloaga kätte. Mõtlesin, et nüüd lõpuks on kõik seljataga ja saan rahus edasi elada, aga võta näpust. Maakler ütles, et nüüd on jäänud veel kasutusloa hankimine.
Mina vastu, et mis kasutusluba? Ma olen seda maja juba  üle 30-ne aasta kasutanud ja nii vanadel majadel pole mingit kasutusluba vaja. Tean, et seda ei pea taotlema majadele, mis on ehitatud enne 22.07. 1995. Ma ei näe küll põhjust, et ma peaksin veel maksma üle 60-ne euro riigilõivu mingi kasutusloa pärast. Projekti peal on juba niigi  kõik  peensusteni ja üksikasjalikult kirjas.Isegi see, mitu autot mu maja ees võivad parkida. Vot nii!

3 kommentaari:

  1. Seiklus jätkub! Kui see kasutusluba sul ka ükskord ära saab vormistatud, kust sa endale uue meelelahutuse leiad? Ja armsaks saanud sõpradest linnavalitsuses hakkad kindlasti puudust tundma :DDD

    VastaKustuta
  2. Ära unusta ka seda vanameest seal MUPOST, kes mulle kogu oma eluloo jõudis kahe korraga ära rääkida ja ei unustanud ka seda mainimast, et ta on juba 19 aastat lesk. :D. Pealegi pole mu sõbrad seal Linnavalitsusest veel isiklikult puuriita kontrollimas käinud. Nad pole mu tõelist kunstiteost veel näinudki, mille ma ekstra just nende jaoks ladusin. Maakler (väga kena noor poiss) naeris küll täna pisarateni.Ma lausa ootan külalisi.

    VastaKustuta
  3. see on see bürokraatia , teed suure töö ära, aga tegelikult neid huvitab ainult paber ja, et saaksid suurema summa raha neile makstud ...

    VastaKustuta