teisipäev, 15. oktoober 2013


Mida väikesed tüdrukud kõik oskavad.

Täna pani ikka täiega muigama, kuidas väike 3. aastane tüdruk teadis täpselt, kuidas poistega manipuleerida ja neid enda kasuks ära kasutada.
Lõuna söödud hakkasime lapsi magama sättima. Ühel tüdrukul olid kõik üleriided peale sokkide seljast võetud.
Palusime tal sokid ka jalast võtta ja toolile asetada.
Väike kavalpea viskas enda hoopis diivanile patjade najale selili ja käratas kõige lähemal seisvale poisile: "Võta mu sokid jalast ära!"
3 aastane džentelmen tõstis surmtõsise näoga  tooli tüdruku ette, istus sellele ja tüdruk sirutas poisi poole oma väikesed jalakesed.
Poiss, keda tuleb iga päev riietamisel abistada, pusis kogu südamest, et tüdruku soovi täita. Kõik toimus nii endastmõistetavalt nagu oleks see igapäevane asi.

4 kommentaari:

  1. Autor on selle kommentaari eemaldanud.

    VastaKustuta
  2. lasteaed on maailma parim töökoht ... iga päev näed elu nii enda, kui ka laste silmade läbi ja niipalju headust ja energiat mida saab koos lastega olles ... vanemad jäävad sellest kõigest ilma, kuna neil vaja raha teenida , aga meie saame töötades lasteaias selle rõõmu ja saame veel palka ka .

    VastaKustuta
    Vastused
    1. ...aga palgast me ei räägi. Kahjuks pean tegema lisatööd, et ennast, oma maja ja last ära elatada. Positivsuse koha pealt on lasteaed tõesti super töökoht. Ega ma muidu poleks siin juba 22 aastat.

      Kustuta
  3. Jah , palk on tühine. Tegelikult ju vastutus inimelu eest on tohutu . miks sellest aru ei taheta saada ei saa keegi aru .

    VastaKustuta