kolmapäev, 25. detsember 2013


Endamisi.
Kas uskuda seda, mida me ei näe või mõelda, et see ainult tundus meile nii?
Vahel on selline tunne, et seisad pimeda ja sügava kuristiku serval ja otsid silda, mis viiks teisele kaldale.
Me suudame leppida oma kaotustega, me võime sellest isegi õppida, kuid me oleme selle läbi täielikult muutunud ning meie elu on läinud hoopis teistsuguseks.
Otsida iseennast, seda sädet, mille nimel elada ja pingutada.
Mälestused, olgu need siis head või halvad võivad uusi valupuhanguid esile kutsuda. Eriti raske on olla just jõulude ajal sellest hoolimata, et su elus on jälle kõik olemas ja midagi enamat ei oskaks tahtagi.
 Meel on muutlik. Oled tohutult õnnelik ja teisel hetkel on kogu maailm tume ja kurb. Ja nii sa siis kõigud ühest äärmusest teise leidmata seda rahu ja tasakaalu.
Las ma siis seisan veel hetke lahkuva aasta  ja minevikku sulgeva ukse vahel. Aga ainult hetke... kartes sinna tagasi joosta.



4 kommentaari:

  1. minul on kurb meel ja mina ei leia seda sädet enam kuigi olen veel energiline vahest isegi ülearu, aga tundub kuidagi ettevaatlik meel vaadata ettepoole -kardan olla energiline ja kardan mis tuleb. Vahest õnneks see tunne kaob ja elan rõõmsaid aegu , niipea kui jään mõttesse energia kaob ja kipub meeleolu langema , niisiiis vist ei tasu pikalt möelda vaid elada lihtsalt tuleb mis tuleb ... Sinu aastalõpumötisklus on väga ilus ja samas ka ootav . Ehk tulevad veel paremad ajad .. Tulevad kindlasti soovin seda sulle mina ... Head aastavahetust !

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Tänan. Tegelikul on minu elus ju kõik hästi, aga vahel lihtsalt mõtlen oma minevikule liiga palju ja siis läheb meel kurvaks.Kindlasti on meie peres veel palju rõõme ja ma usun ka, et kõik mis tuleb on veel parem ja kenam. Head vana aasta lõppu ja põnevat uut aastat.

      Kustuta
  2. väga ilusasti kirjutad, kallikene...Toogu uus aasta sulle palju rõõmu ja vähe pisaraid..Olgu sul palju päikest ja vähe äikest
    Heade soovidega mare

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Minu ümber on tegelikult tohutult ARMASTUST.
      Võin vist olla siiski õnnelik... Ma ju olengi õnnelik. Kõigele vaatamata..
      Sulle ka toredat vana aasta lõppu ja seksikaid lugusid uuel aastal.

      Kustuta