neljapäev, 16. jaanuar 2014


Ära muretse, ole õnnelik.



Nüüd on siis minul ka uue rongiga sõidetud.
Olin kuulnud õudusjutte, et enne ei saa sisse ega välja kui pole rohelisele nupule vajutanud. Läksin siis ärevus hinges uut rongi testima, et sõita Nõmmele hambaarsti juurde.
Hakkama sain! Sõitsin küll ainult paar peatust, aga mugav, kiire ja soe oli see rong tõesti.

Hambaarsti juures sain 10 minutiga hakkama. Minu üllatunud nägu nähes küsis arst, et  kas ma oleksin tahtnud rohkem auke? Loomulikult mitte, aga ma ei arvanud ka, et nii lihtsalt läheb. Raha läks muidugi omajagu. Ma pean 6 paari sokke kuduma, et seda raha tagasi teenida, aga vähemalt on mul jälle paar aastat hooleta.

Pean tunnistama, et mulle siiski meeldib, et lumi maha sadas ja tõeline talv saabus. Mustad jõulud üleelatud arvasin küll, et  lumi võiks hoopis vahele jääda ja hakkasin kevadet ootama. Seda tegi ka mu aed, sest paljud lilled alustasid  uuesti õitsemisega ja puudel tekkisid pungad. Vanasõna ütleb, et ega tali taeva jää ja nii juhtuski.
Lumerookimine on praegu päris mõnus ajaviide. Vähemalt niikaua kui seda ei saja sealt taevast jälle tonnide kaupa alla, et pole kuhugi enam ladustadagi.

3 kommentaari:

  1. Oled siis muretsemise lõpetanud ja õnnelik?

    VastaKustuta
  2. Just. Mul oli ainult 1 auk hambas ja rohkem ei pea minema. :D

    VastaKustuta
  3. mina sain just mehelt elektrilise hambaharja , ta tellis mingi ajakirja ja sellega koos tuli ümmarguste otstega kaks hambaharja - üks meeste teine naiste oma ... kuna tema ei tee nendega midagi siis sain omale ...
    Tore oli jälle lugeda , olid nii pikalt ära ... kohe ootasin et millal sa kirjutad . mina olen vana invaliid ja elu nii üksluine et pole eriti midagi kirjutadagi ... seepärast ootan sinu uudiseid ... >Ilusat töönädala algust !

    VastaKustuta