reede, 31. jaanuar 2014



Edgar Savisaar-teda kas armastatakse või vihatakse. Mina ei tunne tema vastu ei sümpaatiat ega ka erilist vihkamist, aga ega ma teda väga kuulata ka ei taha. Väldin neid teledebatte, kus ta küsimustele vastab või sõna võtab. Minu jaoks pole teda reaalselt olemas.Võib-olla ainult siis kui ma elaksin Lasnamäel või oleksin vene rahvusest tunneksin tema üle uhkust ja armastaksin teda palavalt. :D
Täna jäin aga sõnatuks kui sain kutse märtsis Raekotta vastuvõtule minna.
Mul on aega pisut üle kuu, et selle mõttega harjuda.
Issand jumal! Mul pole midagi selgagi  panna.












Lisaks mu pirtsakale kassile Dusjale sai nädal tagasi lapsendatud ka siiamipoiss Siimu.
Alguses tundus küll, et ega ta meiega ei harjugi ja igatseb väga oma vana kodu järele. Nüüd on aga juba lootust, et meist võivad varsti suured sõbrad saada.
Oma kodust pidi ta loobuma peretütre allergia pärast ja mul on südamest kahju, et kiisupoiss elab seda väga raskelt üle. Dusjaga pole neid eriti veel kokku lasknud, sest esimene kohtumine polnud sugugi sõbralik. Õnneks on mu maja piisavalt suur, et kassidel on omaette korrused koos kõigi mugavustega.

5 kommentaari:

  1. esimene punkt: oooooo, mis kena sündmus :)

    teine punkt:: nojahh

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Ma ei oska küll veel seisukohta võtta kas mulle see meeldib või mitte, aga üllatas küll parajalt. :D

      Kustuta
  2. Ja nii Savisaar neid hingekesi korjab :P

    Nali naljaks, aga ikkagi on see kena meelespidamine. Teistel erakondadel tõepoolest ei tule lihtne inimene muul ajal kui valimiste eel meeldegi.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. ..aga oleksid sa eile minu noorema poja nägu näinud. :D Selline tunne jäi, et kas tema või Savisaar. Ta ei suutnud kuidagi uskuda, et lihtsalt tuli ja pistis mulle kutse pihku.Ega ma ise ka ei usu veel väga...kuigi jah kõik on ju nimeliselt olemas.

      Kustuta
  3. mina mäletan kui aastaid tagasi oli savisaare jõulukaart kus ta nimeliselt õnnitles inimesi, kui olid enne sisestanud nime - nojah mina siis salaja sisestasin ema nime ja kui siis kutsusin ta vaatama arvutist ,et vaata mis savisaar sulle saatis õnnitluse - emal jäi suu lahti ja uuris ikka kaua aega minu käest et kust savisaar teda ikka tunneb? Ütlesin et ah ma ükskord nägin ja ta küsis mu käest mis on su ema nimi ja näed oli meeles önitleda . heh . Aga sinule palju õnne juubeli puhul varsti ja siis kindlasti ikka mine ja uuri kuidas seal on ... tähtis igaljuhul ... Kiisu on nii armas ..

    VastaKustuta