pühapäev, 26. jaanuar 2014

                                               

Mine metsa!

Mõtlesin, et ma pole normaalne kui tõusen pühapäeva hommikul 5.30, et minna  14 kraadises külmas 10 km jalutuskäigule metsa. Nüüd 5 tundi hiljem tunnen, et see oli mu ainuõige otsus ja hingel on nii kerge ja hea olla.
Mitu päeva põdemist ja peavalu sai korraga otsa ja praegu on selline tunne, et poleks  nagu haige olnudki.
Varahommikune loodus on hoopis teistsugune. Kõik on nii vaikne ja salapärane.
Ja muidugi päikesetõus...Imeline.







10 kommentaari:

  1. Küll Sa oled tubli! Mul on tõsised ärkamisraskused, et 8 ajal koeraga välja minna (nädalavahetustel siis). :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Ega ma ise ka ei uskunud, et viitsin. Olin terve nädala pisut tõbine. Vaatasin veel poole ööni õudukaid ja hommikul täpselt kell 5 olin nii kraps ning haigus nagu pühitud. Isegi nohu on läinud. :D

      Kustuta
  2. Juhtub ikka, ka parimates perekondades... Normaalsed inimesed lähevad pärast ööklubi sulgemist burgeriputkasse sööma ja siis magavad järgmise päeva õhtuni, mitte ei lähe metsa :P Aga ära enam peale võta, esmaspäeval on ikkagi tööpäev :)))

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Mul oli küll väike soru plaskuga kaasas ja kujutasin ette, kuidas mul kõik käed, jalad ja põsed külma pärast valutavad ning siis on hea punnsuutäis alla neelata ja oodata kui kõik seest soojaks läheb. Ei midagi sellist. Kõik tõin kenasti koju tagasi. Täitsa soe oli miinustest hoolimata. Ainult põsed õhetasid pool päeva, aga see võis ka muust olla. Ja kaine olen ma juba eelmisest aastast saadik. :D Äkki peaks ka kannapöörde tegema?

      Kustuta
  3. No siis ei oska ma su imeliku käitumise põhjusena muud välja pakkuda, kui et su nohurohi sisaldas keelatud ainet efedriini, mida tänapäeval narkootikumiks peetakse ja rohtude sisse enam panna ei lubata. Mul läheb ka kell viis uni ära, aga ma keedan endale siis piparmünditeed ja katsun edasi magada :D

    VastaKustuta
  4. Tead uudishimu on see, mis naise virgaks teeb. Ma olen tegelikult nii laisk, et ei viitsi magada. Mulle piisab täiesti kuuest tunnist ja hulkuda on mulle alati meeldinud.

    VastaKustuta
  5. Imetore on talvises metsas luusida , mul tuli meelde lapsepölv kui sai isaga koos metsas puid tehtud talvel ja kui ilus seal oli ja kui mõnus oli lökke ääres ennast soojendada ja teed juua termosest mis oli kaasa pandud ... oh imeline , kui ilusad fotod ...

    VastaKustuta
  6. armsad pildikesed...ilusaid elamusi talvises metsas!

    VastaKustuta
  7. tean veel üht sellist, nimelt mu branne A, kes ka mõnel varahommikul hakkab kummaliselt käituma :P

    üha rohkem jõuab minuni su hea vormi ja jõudluse saladus. Imetlusväärne energia!

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Jumal tänatud, et me pole siis ainukesed ullikesed ja meid on kokku vähemalt 3. Järgmiseks pühapäevaks juba palju toredaid mõtteid ja täiesti kaine peaga. Mulle on alati meeldinud tegutseda just kohe ja praegu.Liiga pikk ettevalmistusaeg mõjub hoopis vastupidiselt.

      Kustuta