pühapäev, 2. märts 2014


Kevadhooaeg on alanud.

Tänane hommik ehmatas lausa ära. Mitte, et ma oleksin nüüd arvanud, et kevad jõuabki päriselt just teisel märtsil kohale, aga lausa õudne oli vaadata millist laia lund alla sadas. Seda enam, et laupäev oli olnud nii  päikeseline ja mitu nädalat on juba kevadhõngu tunda. Linnud laulavad  päris usinasti ja päevad on pikemad ning valgemad. Eriti just täna. Küll see kevad lõpuks ikkagi  tuleb. Minu tomatid on igatahes oma esimesed lehekesed mullast välja pistnud.





4 kommentaari:

  1. Minul jäid tomatid sinu jutu peale, et alles märts on õige aeg, veel maha külvamata. Aga kurgitaimedel on mul ka ninad väljas, neid kavatsen nagunii talveaias kasvatada.

    VastaKustuta
  2. Ma panengi tavaliselt märtsis, aga kuna sina ütlesid, et sellel aastal tuleb kevad varem, panin mina ka varem kasvama ja uskumatult kiiresti tõusid üles. Muist on mul siiski veel külvamata. :D

    VastaKustuta
  3. Tegelikult ei jäänud mu tomatid sinu jutu pärast külvamata :) Ma otsisin pingsalt taga oma külvikalendrit, et vaadata, millal istutusaeg on. Sest arvasin, et õigel ajal tillukesed tomatiseemned idanevad paremini . Ei leidnudki ja pidin uue kalendri ostma. Selgus, et istutamisaeg tuleb alles nädala pärast, aga sinu tomatid ja minu kurgid vist seda ei teadnud ja tärkasid ikka :P Muidu olen küll märganud, et istutamisajal seemned tärkavad kiiremini.

    VastaKustuta
  4. Olete nii tublid juba , mul tuli ka isu peale seemnete külviks ettevalmistuda . Eks ma herned ikka panen varsti idanema, et munadepühadeks ilus vaadata ja kaunistada .. Meil ka on juba peaaegu kevad ..

    VastaKustuta