esmaspäev, 14. aprill 2014


***

Olete näinud mis nägu teeb mees kui ta hommikukohvi sisse panna 2, 5 lusikatäit soola ja see korralikult veel läbi segada?
Mina  polnud ka enne näinud, aga selles saab ta süüdistada ainult iseennast.
Kes käsib  hoida soola  ilusas väikeses  kristallist  kausikeses. Ma tean küll, et teise üle ei ole ilus naerda, aga ikkagi ...mina ju ei joo suhkruga kohvi.

9 kommentaari:

  1. Nii tahaks järele proovida oma mehe peal, aga ka minu mees ei kasuta suhkrut, aga aprillinalja võiks ju talle järgmine aasta teha ... See oli nea vihje . Tänan , Head pühadenädalavahetust! Ilusaid mune ja sooja ilma !

    VastaKustuta
  2. Tegelikult tahtsin ma ju head, aga kukkus välja nagu alati :D Natuke paha tunne oli ka, aga see nägu oli nii naljakas.Ja mis kõige tähtsam-sellest ei tehtud erilist probleemi, aga ma nüüd küsin alati kas soola või suhkruga.

    VastaKustuta
  3. Ei, ei ole näinud, minu mees suudab ikka suhkru- ja soolatoosil vahet teha :D

    Kas siit ridade vahelt tuleks välja lugeda, et sul on käsil jälle uue mehe raske, aga huvitav kodustamisprotsess? Või said inspiratsiooni minu kurtmisest, et igapäevaelus enam eriti nalja ei saa ja otsustasid mõne juba varemgi kohvil käinud mehe proovile panna, vahetades suhkru- ja soolatoosi sisu ära?

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Eks igaüks mõtleb oma rikutuse tasemel :P

      Ikka jälle, ikka jälle sada mõtet peas
      ikka jälle, ikka jälle tuhat tunnet reas.
      Ikka jälle, ikka jälle hinges vana laul
      nagu poleks maailm meile jaoks.

      Kustuta
    2. Ah et mina olen rikutud :P Kes teisele nime annab, see ise seda kannab :D

      Kustuta
  4. Ilusaid munadekoksimise pühi!

    VastaKustuta
  5. minu nägu on vist kunagi ka väga ilmekas olnud- läksin ükskord sõbrannale külla, teda polnud kodus ja ta mees (diabeetik) pakkus mulle kohvi. see oli siis 2 teelusikatäie sidrunhappega...

    VastaKustuta