esmaspäev, 16. veebruar 2015





Sõnadel on tohutu jõud. Nendega saab haiget teha, inimest mõjutada ja loomulikult ka palju muud.
See mida me usume on muidugi meie endi teha, aga vahel võib mõni kuuldud lause su elu nii pahupidi pöörata, et kulub väga kaua aega enne kuni sa jälle tasakaalu tagasi saad ja suudad normaalselt elada ja mõelda.
Kui ma poleks eelmisel aastal puugi käest pureda saanud. Kui mulle poleks oktoobris antibiootikumide kuur välja kirjutatud. Kui ma poleks nendest nii hirmsat allergiat saanud, mis ei allunud ühelegi ravile. Kui  ma poleks viimases hädas 7,5 tundi EMO-s istunud ja ikkagi abita jäänud, siis ilmselt  poleks ma ka Raplasse  imeravitseja juurde jõudnud ja neid sõnu kuulnud, aga mida nende  teadmistega peale hakata seda ma veel ei tea.
Tean seda, et mu elu oleks võinud olla hoopis teistsugune ja täna oleksime tähistanud oma 38-dat pulmaaastapäeva.
Alati kui kuulan seda  ABBA lugu tuleb meelde  meie pulmapäev ja sellel on eriline tähendus minu jaoks igaveseks.
Olen märganud, et see, mida ma välja ütlen, see mu elus ka juhtub.





3 kommentaari:

  1. Kas selle elu pahupidi pöörava lause ütlesid sa ise või keegi teine?

    Ma olen ka märganud, et me teeme iseendale mõnikord oma mõtete või ka väljaütlemistega halba. Lausa pahaaimamatult kordame mingit lauseksest nagu mantrat, mis saab seeläbi võimu juurde. No näiteks, kui tuled õhtul väsinuna koju, siis on kombeks ohata, et küll ma olen väsinud ja tüdinenud sellest pikast päevast. Ja siis oledki iga päevaga üha väsinum, kuni jääd päris haigeks. Selle asemel võiks ütelda, et raske päev on seljataga ja nüüd saan mõnusalt puhata. Kui me ei saa muuta olukorda, aga saame muuta oma suhtumist sellesse.

    Kas käisisd Ivika või Helgi juures? Said tervise korda?

    VastaKustuta
  2. Mind ka huvitab, kelle juures käisid? Ivika vist enam Raplamaal ei tegutse? Või tegutseb?

    VastaKustuta