laupäev, 28. jaanuar 2017



Naeratus on tegelikult pisiasi, aga muudab päeva ilusaks.


See kuidas hetkega võib meie ümber kõik muutuda on tegelikult uskumatu.
Kaugel eemal sädelemas miljon päikesekiirt, aga sina otsid seda ühte oma kildu. Alles siis kui pead sellest killust mõni aeg eemal olema saad aru, et just see killukene ongi su elus väga tähtsal kohal ja tunned temast puudust.
Ei oskagi öelda kumb tekitab meie elus tugevamad emotsioone  kas positiivne või negatiivne tunne? Elad oma igpäevamaailmas ja siis järsku tabab sind  miski, mis lajatab nagu lahtise käega vastu nägemist.
Hirm on tugev emotsioon, aga tema valguses saad ka aru, mis on elu kõige tugevam positiivne emotsioon.
Armastusega ongi täpselt nagu valuga. Sa õpid sellega elama ja pikapeale sa seda enam selgelt ei seletagi. See lihtsalt on sinu elus kogu aeg olemas.
Võib-olla me vajamegi aeg-ajalt seda lahtise käega lööki oma ellu, sest me kõik tahame oma päevadesse rõõmu ja positiivsust.  
Teosammudel liigume läbi elu otsides teises inimeses kinnitust, et me oleme targad, ilusad, head aga ennekõike peaksime tegelikult ise selle endas üles leidma.
Palju meil üldse on päevas aega istuda ja mõelda lihtsate asjade üle. Alati on kiire ja üks toimetus ajab teist taga.
Ausalt öeldes ei ole ma aru saanud inimestest, kellel tekib sügisel masendus ja kevadel väsimus.
Kevadel kui kõik jälle uuesti ellu ärkab ja valgus võidab pimeduse on nii ergastav.
Samuti sügis oma vihmahallide ilmadega on õige aeg läheduse otsimiseks. 
Varbad villastesse sokkidesse, kätte aurav teetass ja sinna juurde muidugi veel kaminatuli või küünlaleek.
Viisid mida me teeme või  kuidas me teeme  teeb meid eriliseks ja selliseks, kes me päriselt oleme. Meil kõigil on oma pahed ja  hoiakud, mis ei pruugi teistega kokku sobida. Teise inimese juures ei saagi kõik absoluutselt meeldida, aga see ongi päriselu mitte muinasjutu illusioonides elamine.
Just selle kõige pärast ma Sind armastangi  ja hindan, et sa lased mul olla selline nagu ma päriselt olen.
Kedagi meist ei ole lihtne mõista ja kogu aeg meele järgi olla lausa ilmvõimatu, aga see teebki  elu huvitavaks kui tunned, et oled valmis ka tõeliselt vaeva nägema kui see vajalikuks osutuks.
Veel mõned päevad oodata ja siis sa oledki jälle minu juures tagasi. 





1 kommentaar:

  1. Väga hästi öeldud! Nii see: "Ei oskagi öelda kumb tekitab meie elus tugevamad emotsioone kas positiivne või negatiivne tunne? Elad oma igpäevamaailmas ja siis järsku tabab sind miski, mis lajatab nagu lahtise käega vastu nägemist" või see: "Armastusega ongi täpselt nagu valuga. Sa õpid sellega elama ja pikapeale sa seda enam selgelt ei seletagi. See lihtsalt on sinu elus kogu aeg olemas."

    Ja muidugi ka see:"Kedagi meist ei ole lihtne mõista ja kogu aeg meele järgi olla lausa ilmvõimatu, aga see teebki elu huvitavaks kui tunned, et oled valmis ka tõeliselt vaeva nägema kui see vajalikuks osutuks."

    VastaKustuta