pühapäev, 5. august 2018

Murru 422/2.

Selle etenduse kirjeldamiseks peab ilmselt ise kõik  läbi tegema.
Midagi hoopis teistsugust kui oleme harjunud nägema ja kuulma. 
Natuke ka õudne ja täis  ootamatusi.
Tõeline elamusteater selle kõige otsesemas tähenduses.
Algaski sellega, et kogunesime vangla värava taha. Sealt juhatati meid ühte ruumi, kus kõik reeglid selgeks tehti. Jagati kätte  kõrvaklapid ning sellest ajast jäid meie suud lukku. Kogu tekst tuli  ainult kõrvaklappidest ja  muidugi meie 3 vangivalvurit, kes käske jagasid.
Edasi  kamandati meid ükshaaval bussi, mis sõitis väravast sisse ja uksed meie taga sulgusid 1, 5 tunniks. Algas tõeline tõsine päev vanglas just nii nagu see päriselt oligi.
Soovitan igatahes kuigi saab paraja füüsilise koormuse, sest omajagu tuleb käia mööda treppe, mängida palli ja liikuda ühest hoonest teise.
Kõik muidugi just nii nagu päevaplaan ette näeb.











4 kommentaari:

  1. Issand sa vaesekene … kas Kukk Toomas oli su "vanginimi " . kas möni ikka päris masenduse ka sai? Jube kindlasti aga lootus oli ikka koju pääseda ? Tead Reet , ma teeks selle kogemuse noortele poistele kas 8 kl või 9 kl poistele ja teeksin asja veel kurjemalt nii et neil eluaeg isu kaoks vangi minna , paneks mingid tursked sellid seal ähvardama ja karjuma nende peale ja peldikuid pesema . siis kasvaksid meil esmaklassilised mehed ja kindlasti oleks vähem vange . on ju …

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Just ma olin Kukk ja mu kaaslane oli Sidorov. Ta sai pisut vähem istuda kui mina.
      Me arutasime pärast just sedasama, et noored peaksid kindlasti seda etendust vaatama.Masendust ei saanud keegi, aga tegelikkuses nägi kõik nii tõene välja. Etendus on väga populaarne ja pileteid on raske saada.

      Kustuta
  2. Sa ikka tead, mida kukkedega pärisvanglas tehakse?:D
    Hea, et konnad korralikud on:)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Need vanglakuked pandi kohe eraldi esimesse salka ja neil oli oma valvur. Mina olin kolmandas. Nimi ei riku meest.

      Kustuta