pühapäev, 17. november 2013


Jõuluootus.

Ma ei tea miks ma ei saa täiskuuöödel magada? Päev enne seda tabab mind veel tunde kestev peavalu ja siis on energia üleküllus. Voodisse pole mõtet isegi minna. Vähkren ja vähkren ning siis avastan, et mingi suur kuurajakas vahib mulle otse silma. Libahunt olen või?

Kass norskab, katus koliseb ja mu hõbekuusk kõigub tuules nii, et on ainult minutite küsimus millal ta mulle aknast sisse sajab. Varsti on jõulud.

4 kommentaari:

  1. Mul oli praeguse täiskuu ümbruses samuti unega raskusi, kuigi seda on esinenud ka mitte-täiskuu ajal. Aga nüüd oli asi nii kehv, et katsin isegi peeglid kinni, et ehk see aitab. Ega ei teagi, kas ilma selleta oleks veel hullem olnud :P Kell 5 ärkamine ja suutmatus uuesti magama jääda oli täiega vastik. Päev läbi uimerdasin, mingit energia ülejääki küll ei tundnud.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Aga teinud siis nagu mina. Ma tõusin üles ja läksin rattaga kihutama ja usu või ära usu-neid hulle oli teisigi, kes ringi kooserdasid.
      Minul sai küll täna hulk plaanitud asju tehtud ja lisaks kõik ootamatult saabunud pojad ja minid ära söödetud.Kasutasin neid muidugi oma huvides ära ka.

      Kustuta
  2. sama siin :(
    otsustasin oma unetust mitte kartma hakata ja lubada endale unetu olla. see aga tähendab, et tukun õhtul teleka ees nagu vana eideke. Mis muud, kui vanadus :P

    VastaKustuta
  3. Ega meie vanuses polegi vaja enam nii palju magada.Mul on vähemalt see hea omadus kui öö jääb lühikeseks, siis päeval ei anna see tunda.

    VastaKustuta