pühapäev, 8. aprill 2018

Laupäevaselt.



Selle nädala kino külastuseks valisime järjekordselt õudusfilmi "Võõrad:Öine jaht".
Uskumatu, et film  põhineb tõestisündinud intsidendil.

Ei suuda tõesti uskuda, et on olemas selliseid noori, kes nii külmavereliselt on valmis tapma ja küsimusele miks nad seda teevad vastavad, et miks mitte.
Põnevust jätkus filmi lõpuni ja kõik oleks väga põnev olnud kui mõned inimesed oleksid  teadnud kuidas kinos käituda.
Oleme loobunud külastamast Coca-Cola Plazat, sest oleme mitmel korral pidanud pettuma.
Solarisega pole siiamaani probleeme olnud, aga sellel korral rikkus kolme liikmeline vene rahvusest punt, kes istusid meie kõrval filmielamuse.
Kõigepealt pandi saabastes jalad   eesolevate toolide seljatoele ja siis läks lahti mobiiliga lobisemine.Filmi vaatamist saatis naermine ja häälitsuste tegemine. Ei aidanud ka teiste inimeste manitsused. Noored tundsid ennast väga hästi. Ma  ei mõista miks tulla  kinno ennast välja elama ja sellega rikkuda ka teiste kinoelamus.

Kohvi jõime Gustavi kohvikus ja loomulikult ei saanud loobuda ka koogist kohvi kõrvale.Gustavi koogid on nii head, et raske on sealt valikut teha. Minu valik jäi laimi-mango marmorkoogile.

4 kommentaari:

  1. kena kevade jätku koos mitmesuguste elamustega!

    VastaKustuta
  2. Tegelikult on see sama kohutav kui see film see selle kamba käituminen kinos .. sama üleolev, karistamatuse tunne ja see et ei saa midagi teha .... Soomes on näiteks nii et kui kinosaali sisened kaob telefonides levi ja keegi ei saa helistada ... ega häirida teisi ... samas ka see et siin lihtsalt saadetakse saalist selline kamp minema sest soomlased on korda armastav rahvas ja teavad oma õigusi ja politsei on kiire kohale tulema ... Täiesti vabalt oleks keegi tõusnud ja läinud abi kutsuma. Ausalt öeldes on ikka tõpraid kes kõik ilusa võivad teinekord oma käitumisega ära rikkuda ... mul just sõbranna tütar käis seda filmi vaatamas , ütles et oli õudne küll ... Kena kevadet sulle armas Sõber Reet

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Just. Eks kindlasti oleks ka abi saanud, aga kes siis tahab pimedas keset filmi minna abi otsima. Loodad ikka, et inimesed saavad ise aru, et segavad teisi.
      Kena kevadet Sulle ka.

      Kustuta