laupäev, 16. veebruar 2019

How old would you be if you did not know how old are you?

Nii palju siis selle aasta sünnipäevast.
Ausõna ei tunne ennast veel nii vanana ja tegelikult kui päris aus olla, siis ajab päris naerma.


Usun, et paljud on kunagi tundnud, et elu on nii ilus ja kõik on kuidagi nii hästi.See tunne on just selline, et tekib lihtsalt hirm seda kaotada ja usud, et varsti juhtub midagi halba. Kindlasti selleks, et kõik saaks jälle hea olla peaksimegi vahepeal sopas suplema ja siis jälle tundma seda tunnet, et nüüd on kõik hästi.
Nii mõtlesin minagi, et elu on nii ilus. Kodus on  hea olla ja  isiklik elu on korras, tööl on vahva, aga jah mure ühe inimese pärast tumestab seda rõõmu. Ärkad öösel suure südamevaluga ja lihtsalt ei oska olla.See närib nagu uss õuna ja sa ei saa sinna midagi parata.Sinust ei olene midagi ja sa ei saa ka kõige parema tahtmise juures midagi muuta. Ainuke,mis aidata saaks oleks  aeg, aga palju seda antud on, seda ei tea mitte keegi.

See tunne võib omajagu paanikat tekitada. Mõtled küll, et alles nii vähe aega on möödas ja maailmalõpp pole kaugeltki veel käes. Palju hullem võib veel ees oodata ja  vaja on varuda kannatust. Alati võib tulemus olla positiivne kui sellesse lihtsalt südamest uskuda. Inimene avab lihtsalt silmad ja imestab, et kuidas see sai juhtuda just minuga?Millisel hetkel see valu ja nukrus just minu sisse hiilis?
Muidugi oleks targem mõelda just nii,et nüüd aitab. Möödas on ainult aasta ja kõik pole veel kadunud.Kõik ilus on alles ees, aga jah...Oleks see kõik nii lihtne.Vähemalt lootust pole veel keegi võtnud ja ühel ilusal päeval saab kõik korda.Raske on tegelikult inimest lohutada kui su endagi usk pole enam nii kindel, aga ma teen oma parima .

Vahepeal on nii palju vahvaid sündmusi mu elus mööda läinud, millele mõeldes on ainult positiivsed emotsioonid, aga kõigest kirjutada lihtsalt ei jõua.
Lapsed kinkisid meile sünnipäevaks varietee piletid ja see oli tõesti sündmus, mis on kaua veel südames ja hinges. 
Seda tunnet  kui saalis kustub valgus, süttivad tuled ja lavale astuvad varietee artistid peab ise kogema, et tõelist naudingut mõista. Nende kostüüme, nägusid ja liigutusi vaadates ununeb kõik muu.Neid vaadates tekib tõesti tunne, et elu on ilus, täis õnne ning tuleb elada just selles hetkes. Minule jättis see show küll kustumatu elamuse. Imetlesin nende pakatavat tantsu energiat  ja nägusid, mis olid täis õnne..Ei ole kindlasti kerge nii kõrgetel kontsadel selliseid graatsilisi liigutusi teha. Esindatud oli nii klassikaline kankaan kui ka moderne tants. Erilise tunde jättis  tants Ravelli Bolero saatel. Väga huvitav kostüümi valik ja liigutused. Seda oleks tahtnud veel nautida.
Söögid olid samuti viimase peal. Nautisime igat käiku ja kõik oli nii paigas ning täiuslik.

4 kommentaari:

  1. Sünnipäevaks võib õnne ka tagantjärele soovida, seega: olgu Sul kõik hästi!

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Aitäh Sulle. Tundub jah, et see sünnipäev ei tahagi otsa saada. Veel eile oli maja rahvast täis.

      Kustuta
  2. Lugesin just üht mõttetera, millega väga päri olen. "Negatiivsus on varas - ta varastab sinult õnne ja elurõõmu." Mitte, et ma arvaks, nagu oleks sus ülemäära negatiivsust. Vastupidi. Oled igasugustest raskustest välja tulnud. Palju õnne ja head tervist!

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Tänan. Olen sinuga väga nõus.Negatiivsusega teeme kõik asjad palju hullemaks kui tegelikult on.Olen ikka püüdnud olla positiivne ja rõõmsameelne. Eile kui vaatasin oma 3 lapselast-üks juba täisealine, teine teismeline ja kolmas sai just kaheseks, siis oli nii hea tunne. Hoolimata sellest, et saan tööl iga päev mudilastega mängida ja neid õpetada oli ikkagi nii vahva laskuda korraks 2 aastase tasemele ja tema mängudest osa saada. Tasuks muidugi palju nalja, naerukilkeid ja rõõmu. See on just see, mis lasebki korraks need muremõtted unustada ja mõelda, et tegelikult ongi elu ilus kõigest hoolimata.

      Kustuta