neljapäev, 16. september 2010




Lihtsalt 1 päev.


Neljapäev 16.september 2010.18.36


Elu on ilus hoolimata sellest ,et tõusen veel vasaku jalaga voodist.Isegi ilm ei tee minu tuju kehvemaks.Mul on minu meelepärane töö ja armsad lapsed.Seda positiivset energiat ,mida ma sealt saan ei saa kirjeldada.Seda peab ise tundma.Toatäis heatujulisi ja rõõmsaid naerupalle.Muidugi päris ilma pahandusteta ei saa ka hakkama ,aga see käib kõik sinna juurde.Millegipärast kujunevadki lemmikuteks just need ,kes on ka natuke ulakad.Isegi eilne koosolek ,mis tõi jälle kõvasti töökohustusi juurde ,ei suuda tuju rikkuda.
Kohvitasin üle hulga aja oma hea sõbraga.Vahel on hea natuke klatsida ja südamelt ära rääkida.Tundsin ,et minus on nii palju energiat.Praegu jõudsin just seenemetsast tagasi.Mets on tegelikult veel ilus ja natuke salapärane ja natuke ka õudne.Seentest ei hakka ma rääkimagi.Vähemalt seenepiruka materjali on mul küll järgmise sügiseni ja marineeritud seeni on ka omajagu.Ähvardagu siis selle külma ja karmi talvega.Mina joon vaarikateed ja söön seenepirukaid.Keset paksu sügavat metsa kohtasin ma aga...Ei oska te ära arvata-paks ,valge kodukiisu.Oli vist ka üksinda metsa seenele läinud.
Ja järgmisel nädalal tohin ma jälle rattaga kihutada.Vähemalt on mul arsti luba olemas.Hoidku siis alt minu metsarajad ja mäed.Sealt ma tulen jälle sajaga -kõrvad lipendamas tuule käes.Elu ju on ilus.

3 kommentaari:

  1. Kadestan su positiivsust. Küllap saadki seda head energiat laste käest, vampiir selline ;) See viimane oli nali, lastel juba rõõmuenergiast puudust kätte ei tule.

    VastaKustuta
  2. Kindlasti saan positiivsust lastelt.Olen sellel töökohal juba 17 aastat olnud ja pole kordagi kahetsenud.Vahel pole tõesti isiklikus elus kõik hästi. Sain tänu neile ka oma elu raskemast etapist üle.Lapsed märkavad ju kohe kui Sa oled kurb.

    VastaKustuta