laupäev, 7. jaanuar 2012


 Lõpuks ta tuligi.


Ega tali taeva jää...tänane lumetorm ja umbes teed käivad vist selle mõtte alla. Tundub tõesti, et kõik mis sadamata oli, tahab täna alla tulla. Jalgratta ajasin määramatuks ajaks garaaži ja ilmselt ei vaja ma teda enam tükil ajal. Kasvuhoone oli nii paksu lumevaiba all, et andis päris tõmmata, et kõik lumi alla saada. Kohe varsti tuleb seda teist korda tegema minna. Kass, kes oli 2 päeva toas istunud  ja nüüd õue kippus, kõhkles  tükk aega, kas minna või mitte. Ei oskagi enam seisukohta võtta kas  rõõmustada, et lõpuks on talv ka meile saabunud või tunda pettumust, et kevad on veel nii kaugel.



Tänase päeva võib nii kokku võtta, et kui ma peale kahe tunnist rookimist lumega ühele poole sain, oli uus sadu juba alanud. Ja mitte ühtegi sahka. Jõudu mulle ja kõigile, kes te teete täpselt sedasama. Talv on lõpuks tõesti meie õuele jõudnud. .



7 kommentaari:

  1. Reede õhtul Tallinnast ära sõites polnud sadu õnneks alanud ja sõita oli hea. Ja meie kandis polnud ka laupäeval veel midagi sellist vastu panna. Nüüd, pühapäeva hommikul hakkas ka siin tasakesi sadama. Ehk peame kah lumelabidad panipaigast välja tooma ;)

    VastaKustuta
  2. Oleneb, mis kell Sa Tallinnast lahkusid. Nõmmel algas sadu ju ikka kolme paiku.:D Ma küll sumasin rattaga hangedes, kui töö lõpetasin.

    VastaKustuta
  3. Hakkasin sõitma kell kuus, aga minu start oli linna Tartu-poolsest otsast. Nii et kliimaerinevusi esines isegi selle vahemaa piires ;)

    VastaKustuta
  4. Mina seda jalgratast nii kähku maha ei kannaks.

    VastaKustuta
  5. Sul on õigus. Täna olin jälle ratta seljas ja mõtlesin, et kas ma olen ikka normaalne.:D Tegelikult sõitsin oma mehe rattaga, millel on talvekummid, aga meestekas jääb ikka meestekaks.Ei meeldi mulle pääsukest teha, et üle raami udida.
    8. jaanuar 2012 6:23

    VastaKustuta
  6. Õpin, õpin ja õpin. Varsti saab läbi selleks korraks ja siis uue hooga.

    VastaKustuta