reede, 6. jaanuar 2012

Tere!  Vabandust kas teil on hetk aega, nii umbes 10 minutit?


Enne kella kaheksat sain kõne võõralt numbrilt. Olin juba valmis vastama, et tänan ma ei soovi midagi osta, kui viisakas naishääl küsis, kas ma räägin selle ja selle inimesega. Jäin kuuulama, mis edasi tuleb. Ei olnud meie lasteaia turvafirma, kes mulle pidevalt öösel kell 3  helistab ja parooli küsib. Kui ma vastan,  et ma magan, siis teatatakse, et ei neil ei ole sellise parooliga asutust. No see  selleks. Seekord helistati Emorist, et teha küsitlust, kuidas olen rahul vee kvaliteedi ja teenusega. Kõigepealt küsiti kas mul on 10 minutit aega ja siis tuli pikk küsimuste rida. No sellised, et kui vana ja kas korteris või oma majas ja kui palju inimesi ja kui palju vett tarbime? Viimane küsimus oli, et  missugusest elamurajoonist? Kuulasin kõik vastuse variandid ära  ja kui  vastasin, et Nõmmelt, siis vabandati  viisakalt, sooviti kena õhtu jätku ja teatati, et Nõmme inimeste vastuste arv on täis. Vaat sulle siis säh!

4 kommentaari:

  1. Tollest viimasest oleks pidanud nad alustama, nõme lugu. Tunnen kaasa :)

    VastaKustuta
  2. Just sellepärast ma selle siia kirja paningi, et on inimesel ikka loogika. Raiskab minul ja endal hulga ajast ja siis selgub, et täiesti ilmaasjata.

    VastaKustuta
  3. Jah, kui see vaseke telefoniküsitleja seda vaid teaks kuidas me siin kooris kõik nüüd tema üle naerame. Küll ta luksuks.

    VastaKustuta
  4. Ausalt öeldes pole mul temast üldse kaju. Viimasel ajal ei möödu päevagi, kui midagi ei pakuta ja ei küsita. Ma ei tea kas teistel on ka nii või olen mina just see välja valitud, kes alati pakkumisi saab.:D Nüüd olen õppinud juba esimese lause ajal kõne lõpetama, aga mõni aeg tagasi kuulasin kõik ikka lõpuni ära ja endal oli nii paha tunne, et ma ei taha jälle mitte midagi osta.

    VastaKustuta