kolmapäev, 8. veebruar 2012


Elu on seebikas, mille kordusosad on hommikul.



Oma mõtetega loome me  oma elu. Igaüks peab ise oma südamesse süüvima ja jõudma tõeni.
Kuulasin täna hommikul  kuidas mu paariline kurtis, et ta on juba vana ja haige ja talle ei meeldi üldse talv.
Tegelikult pole tal selleks üldse põhjust, sest ta on väga tore ja näeb hea välja ja tal on toetav abikaasa ning  poeg juba täiskasvanu. Välimuse järgi võiks tema aastatest täpselt 10 maha võtta. Õnneks sai ta ise ka aru, et tegelikult on kõik hästi, aga vahel lihtsalt tahad ka teistelt kuulda, et sul on kõik hästi ja elu on ilus.
Nädalavahetuse veetsin oma lastelastega. Natuke pidasime sünnipäevi  ja  pühapäeval läksime siis kaubanduskeskusesse kingituseks saadud raha kulutama.
 Olin juba unustanud kui tüütu see võib olla. Tahtsin juba käega lüüa, kui nägime ühte mütsipoodi. Avastasin riiulil ilusa valge pärlitega angooralõngast mütsi. Nii  kui selle pähe sainpanna  käis pauk ja laest sadas kilde alla. Õnneks oli mul  müts peas. Müüa vabandas ette ja taha ja ütles, et ma olen nii hea ja rahumeelne külastaja. Just nagu tema oleks süüdi olnud, et lamp ootamatult lõhkes. Loomulikult ostsin selle mütsi ära ja  hüüan seda  nüüd "hea tuju mütsiks". Kui pähe panen, ajab naerma.  Mehele sain vähemalt ühe asja ette näidata, mis ma tema kingitud raha eest ostsin. Poes käies on aga tekkinud kiiks. Millegipärast vahin kõigepealt sisenedes lakke.

11 kommentaari:

  1. Palju õnne sulle, kulla Neiu! Jätkugu sul seda optimismi ja rõõmsat meelt igavesti!

    Väga palju sõltub ju sellest, missugusena inimene ise oma elu näeb ja kirjeldab. Kui teha seda nii, nagu su kaaslane, siis võib alati leida midagi, mis on halvasti. Seda võimendades tundubki, et elu on täitsa p-s.

    Hetkel on mul endal ka optimismiga kitsas käes, aga püüan seda vähemalt mitte teistele kaela kallata ;)

    VastaKustuta
  2. Tead, mine mütsipoodi. Äkki saad ka palju toredaid mõtteid.:D Igal juhul hoian sulle pöialt, et hea tuju ja optimism Sind varsti jälle üles leiaks. Ja tea, et elu on peegel, kui sina naeratad, naeratab tema vastu!

    VastaKustuta
  3. Mõnda aitab see elada, kui ta saab ohkida ja halada.
    Meie sellised pole!
    Ikka rõõmsat meelt ja ilusat elu!

    VastaKustuta
  4. No, ohiks ju küll, kui sellest kasu oleks, aga ilmaasjata ma ei viitsi.Elu on liiga lühike ja seda masendust ja kurbust on juba küll olnud. Nüüd tahan ainult positiivne ja rõõmus olla, et kunagi mu lapselapsedki meenutaksid, et meie vanaema oli alati rõõmus ja heas tujus.

    VastaKustuta
  5. Jätkugu sul uuel eluaastal palju toredaid mõtteid ja mütse millega neid katta, et nad minema ei jookseks!

    VastaKustuta
  6. Just emmeliina. Ma olengi juba selles eas, et käin talvel ainult mütsiga ja üks hea tuju müts kulub igasse päeva ära. Aitäh.

    VastaKustuta
  7. Palju õnne! Jätku sära silmadesse ja lõbusaid-optimistlikke näppe (arvuti)klahvikasutusel!
    Ikka Päikest ja rõõmu!

    VastaKustuta
  8. Viimase hetke õnnesoovid minult ka!

    VastaKustuta
  9. Veel ühed hilinenud õnnesoovid! Palju õnne! :)

    VastaKustuta