pühapäev, 8. juuli 2012

Kui ma naeratan tähendab see ilmselgelt, et olen õnnelik.

Sain hommikul mehelt komplimendi :"Sa lõhnad nii hästi."
Olin loomulikult meelitatud, sest olin alles tõusnud ja polnud jõudnud veel endaga tegeleda.
"Mille järele ma siis lõhnan?" olin uudishimulik.
"Tead sul on inimese lõhn juures."
Aitäh kallis mees. Milline kergendus. Ikkagi inimene.:D
Kompensatsiooniks  pääsesin seekord  heki pügamisest. Mees oli  vabatahtlikult ilma käskimata nõus selle ise ära tegema, mis sest, et mina olin ka inimene. Ju tal ikka hakkas natuke minust  kahju.
Avastasime  aiast  uue kodulooma. Dusjale ta  väga ei meeldi, aga kes seda tema käest küsibki. Ma isegi ehmatasin,  kui ta ootamatult üle mu jala hüppas.
Natuke teen reklaami ka. Mulle õudselt meeldib uus rattatee, mis läheb Hiiult mööda vana raudteetammi Astangu, Õismäe poole. Pikkus on küll ainult 12 km, aga edasi-tagasi  teeb ikkagi paraja 24 km ringi. Muidugi pean  hoiatama, et minna on lihtsam, kui tagasi tulla. Tagasitee on väikese tõusuga ja natuke tuleb rohkem pingutada, aga ikkagi minu praegune lemmik. Lähemegi kohe uuesti proovima.

6 kommentaari:

  1. Vat kus uudis, kas see meie Konn on sinu juurde kolinud!? Ja sina oled lubanud tal oma käe peale ronida ;) Mina küll nii julge ei ole. Alati ehmatan, nagu sinagi, kui oma aias konna näen ja ajan ta minema. Ei mingeid puudutusi :D

    Ega see mees pildil ometi see Prints pole, kelleks konn pärast tema suudlemist muutus!? Hakka või muinasjutte uskuma...

    VastaKustuta
  2. Kuule Bianka :DMul pole nii karvased käed ja nii valged ja nii suured. See ongi just minu printsi käsi. Ma oleksin võinud teise pildi ka temast ja konnast panna, aga seal oli ta liiga paljastatud ja ma ei taha, et kõik minu printsi ära armuksid. Igaüks peab ise konna suudlema, et oma printsi saada. Seda konna igaks juhuks ei suudelnud, sest tagajärgede eest poleks ju keegi vastutanud. Ämbrisse ei tahaks ju ka enam astuda.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. No-noo, tüdrukud, mis konna-naljad need olgu! Mina olen kodune Konn ja eriti veel mingite karvaste meeste pihku ei hüppa!

      Kustuta
    2. Kes endale Konna nime on võtnud, see peab ka konna-nalju kannatama :D

      Kustuta
  3. Neiu, ae - see Prints tundub kuidagi väsinud moega olevat? Konna tagaajamine kurnas ära? Või mingi muu, delikaatne ja akuutne terviserike? Ehk vajab suust-suhu hingamist?:)

    VastaKustuta
  4. Muu -ikka muu.Mida sina siis arvasid?.:D Ei mingeid terviserikkeid suvel.Mina nalja ei mõista. Olen tõeline tööinimene ja teen kõike pühendumisega 100%-liselt. Nagu mäletad on mul ka meditsiini koolitusel käidud ja oskan kõike nippe, mida mehe turgutamiseks vaja läheb.Konna tagaajamine ja heki pügamine tuli mitu tundi hiljem.

    VastaKustuta