pühapäev, 3. märts 2013



Plirts-plärts käes on märts.

Täna välja minnes oli kevadisest märtsist muidugi asi kaugel. Päike oli küll nii ere, et ilma päikeseprillideta pani kissitama, aga lund oli omajagu.
Veebruari lõpp kiskus nii soojaks ja vesiseks, et vägisi oli tahtmine kõik lumelabidad ja sahad keldrisse peitu viia.  Kaevasin eile just oma lumikellukeste peenart lume alt välja välja lootuses, et kohe, kohe hakkavad need seal ka õitsema. Tänase ööga sadas aga selline ports lund maha, et andis oma paar tundi vehkida enne, kui kõik puhtaks saime.



6 kommentaari:

  1. Ma tahtsin ka kuhugi kaevata, et meie seda lund küll ei tellinud, me oleme mõtetes juba kevades. Ja just sellise ilmaga pean mina jälle maanteele võitlema minema...

    VastaKustuta
  2. Tallinnas vist natuke vähem, kui teil ja soojem on meil ka alati.Ma käisin juba teist korda ka kühveldamas, aga õnneks polnud enam nii palju.

    VastaKustuta
  3. Kes sul säraküünalt käes hoides värava alla pikali on käntsanud?

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Arva ära. 3 korda võid arvata.Kui ikka ei tea, siis helista sõbrale.

      Kustuta
  4. Ma arvan, et kas vaagna-või reieluu ja helistama peaks hoopis arstile!

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Ma ju teen igal aastal kohustusliku med. koolituse läbi.Klistiir ja suust-suhu hingamine tuleb une pealt.Nii väikeste asjade nagu üks reie-või vaagnaluu pärast pole mõtet arsti juurde pöördudagi. Peasi kui muud asjad kenasti funktsivad.

      Kustuta