kolmapäev, 10. aprill 2013



Tähelepanek.


Oma mitmekümne aastase staaži juures olen tähele pannud, et kui laste kindad ja üleriided hakkavad lõhnama koera pissi järele, siis läheb ilm soojaks. Eile tundsin ma seda eriti tugevalt. Kindaid kuivama pannes ajas nina kirtsutama ja isegi kätele jäi ebameeldiv lõhn juurde.
Hommikul näitas kraadiklaas plusskraade sombusest ilmast hoolimata. Järelikult on minu tähelepanekul tõepõhi all. Lõpuks ometi.  Kaua siis võib!
 




4 kommentaari:

  1. Kas need on su selle aasta lumikellukesed? Minul on nad küll veel kiduramad. Aga mul pole ka enam sellist ideaalset lõunapoolset tuulevaikset tumeda seina kõrval olevat peenart, nagu suvilas oli, kus alati varakult kevadlilled õitsema hakkasid.

    VastaKustuta
  2. Nad jäid kuuseokste alla, sest mul on seal lähedal üks roosipõõsas. Ise ka alles avastasin, et nii suured juba.Mu tulbid on ka näpust pikemad ning tomatid sindrid hakkavad kohe õitsema.Kasvuhooneni annab läbi hangede veel sumbata.Ilmselt sellel aastal saavad esimesed tomatid mu magamistoas valmis.

    VastaKustuta
  3. Mul olid lumikellukesed kõige suurema hange all ja kui see nüüd ära sulas, siis olid suured õied juba puha lahti... Tulbid ja siniliiliad samamoodi kikkis juba, iiriste ninad maast väljas...

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Just iirised on ka tõesti päris suured ja muidugi priimulad.

      Kustuta