esmaspäev, 12. august 2013


Jälle algab kõik otsast peale. :D

Kuidas ei viitsinud täna hommikul ennast voodist välja ajada ja üle hulga aja jälle tööle minna. Selline tunne oli, et nii palju on veel pooleli, nii palju tegemata ja puhata pole  saanudki. Tegelikult pole  mitte millegagi nii kiire, et seda ei jõuaks teha homme, ülehomme või ka nädala pärast. Kurgid on purkides, vaarikad ja mustsõstrad sügavkülmas ning tomateid sööme iga päev nii palju, kui sisse mahub.
Eile õhtul Klooga-rannas oli küll energia üleküllus ja tahtmine tööd teha, aga öö jooksul kadus see kuskile.
Omalt poolt mõjutas tänast  töömeeleolu  närviline õhkkond ja teadmatus tuleviku suhtes. Paljud asjad on  teistmoodi, kui harjunud oleme. Uued väikesed mudilased on muidugi toredad ja armsad.

9 kommentaari:

  1. Kas teil on uus juhtkond, et uued tuuled? Meil juhtus nii eelmine aasta. Siis oli küll väga ebamäärane kõik alguses.
    Saavad tasapisi kõigil puhkused otsa. Mul veel täpselt nädal jäänud ja hakkab kõik jälle otsast peale. Kaugel need jõuludki enam on? :D

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Meil läheb 5 inimest minema, lisaks pandi kinni lasteaia köök. Nüüd tuleb toit konteineritega ja see on hoopis midagi muud, kui meie muhedad kokad ja nende normid.Palgatõus oli nii minimaalne, aga töökohustusi tuleb otsa ning see lisab pingeid ja arusaamatusi. Eks ma peaks ka pool suud kinni hoidma, aga ma olen harjunud oma seisukohta alati välja ütlema ning mul on ju ometigi õigus oma arvamusele. Eks need naistekollektiivid ole ju teada. Alati pannakse pool otsa ja välja kukub nagu alati. :D

      Kustuta
  2. Tore, et sa Klooga-rannas puhata said, ma ei ole kunagi seal käinud peaks vist ka minema. Aga pea püsti ja tööle! Tln-s ei peaks tööpuudust tulema ja lapsi ju seal nii palju. Head tuju sulle!

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Tere armas Lummike :D
      Rõõm sind siin näha. Klooga-ranna noortelaager on minu teine töökoht ja seal pole puhkamiseks aegagi. Töö, töö ja ainult töö.Ja makstakse päris hästi. Paremini igatahes, kui lasteaias.

      Kustuta
  3. Head tööaasta algust, küll kõik rahuneb taas , alguses on kindlasti ebakindel tunne, aga pea see selgineb ... peaasi kui oled ise terve ja õnnelik- ei väikesed vastukäimised meid muserda ... Issand kui tore, jälle alustada rühma - Alguses ju nii palju tegemist nendega enne kui harjuvad ... kas paariline ikka sama?
    Jah, kui oleksin osanud pool suud kinni panna, siis oleks ka mul olnud kergem, kui lasteaias töötasin ... aga ei saa ju kui on selline loomus ... vahest lihtsalt oma rahu huvides peaks ... Ole tubli !!!

    VastaKustuta
  4. Ei ole sama paariline, kuigi vana pole veel lahkumisavaldust andnud ja on kolmandat kuud haiguslehel. Siis tuleb tal veel puhkus, mille ta haiguslehel olles muidugi katkestas.Uus on asendusõpetaja, aga mulle tundub, et kauaks teda pole. Muidugi ei tohi ära sõnada, aga lapsed ei kuula teda üldse ja teevad, mida tahavad. Nii on ka väga raske, sest varsti kujunebki nii, et üks nõuab korda ja keelab ja teine lihtsalt on.Muidugi ta on alles 2 päeva tööl olnud, aga ma olin täna õhtuks täitsa väsinud. Õpeta uut, keela lapsi ja manitse neid sõna kuulama.Lapsed on targad ja teavad täpselt, et uus tuleb proovile panna, kuigi on alles väikesed. Muidu nad sellised pole ja teavad täpsel, et ainult minuga selline asi läbi ei lähe ja mul pole tarvis isegi mitte keelata ega riielda.

    VastaKustuta
  5. ma kirjutasin pika jutu - ei tea kus ta jäi. hea. et sain su lk-e sisse Mis juhtus lend,konnaga, kas tal suri keegi lähedane ära? Ma tahtsin pulli panna, aga sa hoiatasid ja ma võtsin teksti lühemaks.
    Ütle, palun oled sa minust palju noorem, sest minu vanust sa vast tead? Kui vanad sinu lapsed on?
    Mulle väga meeldib kui sa mõne commi viskad
    ilusat õhtut sulle

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Vanem on 33 ja noorem 17.Keskel veel 31 ja 25. 2 poissi ja 2 tüdrukut ja kõik ühe isa lapsed. Seda on mitu korda küsitud, sest lastel on suured vahed ja neid on palju. Usun, et olen sinust ikka jupp maad noorem, sest pensioni mul peaaegu 10 aastat, aga laste arvu arvestades saan varem.
      Sulle ka kena hommikut.

      Kustuta
  6. Oi kui tubli sa oled! Ja jõuad veel lastega tegelda, väikesed nõuavad ju palju hoolt, see peab väga hea inimene olema, kes saab lasteaias töötada.Mina õpetajana olen veidi töötanud aga ka väsisin ära..
    rõõm oli sinust kuulda ja teada saada, et sa oskad suurt peret koos hoida ja õnnelik olla.
    kalli sulle

    VastaKustuta