kolmapäev, 1. märts 2017


Vastlapäevast.

Igas inimeses võiks parimas mõttes pisut lapsemeelsust olla. Uudishimu, mängulisuse, imetlus-ja hämmastumisvõime mõttes. See aitab ka paratamatult ligihiilivale vanadusele vastu seista.
Mitte, et ma ennast nüüd vanana tunneksin, aga vahel on tõesti mõnus minna tagasi sinna lapsepõlve ja teha seda, mida tegid siis. Mis loeb üks märjavõitu tagumik kui süda on rahul ja meel on rõõmus.
Selle aasta vastlapäev juhtus küll pisut  vesisevõitu olema, aga päike säras taevas ja natuke lund ikka veel jagus. Linad said igatahes märjad ja mitte eriti pikad
Tublid lapsed teevad alati rõõmu ja kõige olulisem ongi asjaolu, et väike laps vajab alati  armastust ja turvalisust. Kui aastasadu said inimpõlved toetuda oma lapsepõlve kogemustele, siis nüüd tänu tehnoloogilistele hüpetele pole see enam alati võimalik. Enda ümbert tuleb ka kaugemale vaadata, aga traditsioonid jäävad ikkagi ja nendest tuleb kinni pidada.


1 kommentaar:

  1. Thanks for sharing, nice post! Post really provice useful information!

    Giaonhan247 chuyên dịch vụ vận chuyển hàng đi mỹ cũng như dịch vụ ship hàng mỹ từ dịch vụ nhận mua hộ hàng mỹ từ website nổi tiếng Mỹ là mua hàng amazon về VN uy tín, giá rẻ.

    VastaKustuta