Paekivist seinad, puidust laed ja põrandad.
Kivist trepid ja käigud annavad edasi hotelli ajaloolise atmosfääri.
Restoran ise on oma nime saanud parun Theophil von Stackelbergi laste järgi.
Emmeliine oli paruni kolmest lapsest esiklaps ja Otto esimese poja üks nimedest.
Lapsed olid väga lähedased ja neil oli üks ühine saladus. Nimelt-kokakunst.
Mõlemad armastasid köögis aega viita ja koos kokkadega katsetada.
Kui te otsite head toitu ja ajaloolist atmosfääri, siis kindlasti külastage seda restorani.
Meie valikus oli eelroaks õrnsoolalõhe marineeritud peedi, toorjuustu, kurgi ja mädarõikaga.
Kaunilt serveeritud toidul olid kõik maitsed paigas.
Pearoaks tellisime röstitud pardifilee kaalikapüree, punase peedi kastme ja marineeritud sinepiseemnetega.
Part oli õiges küpsusastmes, mahe ja mahlane.
Lisaks kaalikapüreele oli lisatud ka marineeritud õhukesed kaalikaliistakud, mis olid väga meeldiva ning omapärase maitsega.
Magustoidu jaoks kõhus enam palju ruumi ei olnudki, aga pidime ka selle ikka ära proovima.
Karusmarja parfee koos leedri marja meringue, õunatšatni ja –kompotiga.
Aga minge ise ka ja proovige järele.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar