kolmapäev, 25. märts 2020

Ärge pange tähele ma niisama targutan


Vahepeal tuli juba selline tunne, et mitte midagi ei viitsi enam teha. Kodus olemine tegi nii laisaks. Lugesin aga juturaamatuid, kudusin sadatuhat sokki ja nautisin vabadust. Kassid muidugi rõõmustasid, et ei pidanud kahekesi kodus olema.
Päris töötu ma muidugi veel pole. Lasteaed on endiselt avatud.
Tööl käime kordamööda. Töötab ainult valverühm ja kohal on 1-2 last. Peseme, desinfitseerime ja õpetame ning püüame terveks jääda.

Aiatööd on praeguseks tehtud. Kevadisi lilli õitseb päris hulgi  ja hoolimata öökülmadest on kõik elu ning  tervise juures.
Laiskusest sain jagu  ja võtsin ette  maja suurema koristuse. Täna on kolmas päev ja jõudsin otsaga sauna ja plekitöökotta. See oleks mul muidugi palju kiiremini läinud kui mu abiline Missy poleks igale poole oma nina toppinud ja nõudliku sekkujana lasknud mul paljud asjad mitu korda ümber teha enne kui  rahule jäi.
Preemiaks tubli töö eest kütsin  sauna kuumaks ja nautisin uhkes üksinduses leili. Just nii kuuma ja tulist nagu mulle meeldib.


Muidugi rattaga käin   iga päev sõitmas. Terviserajad on inimesi täis ja kõigil on rõõmsad puhanud näod peas nagu polekski seda koledat haigust. Ujulast tunnen kohutavalt puudust, aga küll ükskord saan jälle sinna ka.
Ausalt öeldes ei uskunud ma, et asi nii hulluks läheb. Mõtlesin kogu aeg, et see on seal kaugel ja meisse see ei puutu.
Loodan, et saame selle haiguse varsti kontrolli alla ja enam hullemaks ei lähe.



Enne kui majutusasutused kinni pandi jõudsime veel  Haapsalus Promenaadi hotellis ära käia.
Olime siin ilmselt viimased külastajad, sest peale meie ei olnud kedagi. Oli uhke tunne küll kui terve hotell oli meie pärast avatud. Privaatsaun mullivanniga, teenindav personal ja restoran.
Õhtul linna peal jalutades tundus küll nagu me oleksime sattunud kummituslinna. Mitte ühtegi inimest ja  majade aknad olid enamuses pimedad. Ainult mõni üksik tuluke vilkus kuskil. Isegi koeri, kasse polnud  näha.
Meie toal oli rõdu ja merevaade koos luikedega.
Hotell meeldis väga, sest teenindus oli kodune ja armas.
Hommik algas koos merelindude lauluga ja muidugi imeilusa päikesetõusuga.
Hommikusöök oli rikkalik  vaatamata sellele, et olime ainult kahekesi.
Õhtusöök oli maitsev. Saun ja mullivann mõnusad ja muidugi meeldis eriti veel see, et koht oli nii vaikne ja rahustav. Toast mere äärde oli ainult  mõned sammud.

Järgmise reisiga läheb nüüd veidike aega, aga loodan väga, et suvi tuleb ikka imeline.

Peske ikka hoolega käsi ja olege terved.






3 kommentaari:

  1. tore, et hakkasid uuesti kirjutama. Ole terve!

    VastaKustuta
  2. Mul on ka hea meel siin lugemas käia , nii armsad lillekesed teevad tuju nii heaks ...

    VastaKustuta
  3. See on hea, et nii vähe lapsi on kohal. Ja sulle ikka nende hoidmisel tervist, see on kõige tähtsam.

    VastaKustuta