pühapäev, 5. juuli 2020

Uue ootuses.



Ärge arvake, et see kõik mulle kerge on.
Ma ei ole veel siiamaani päris kindel,et tean täpselt kuidas mu elu edasi läheb. 
Mulle meeldib mu igapäevarutiin ja ma ei talu väga muutusi.
Isegi siis mitte kui need on positiivsed, aga  muudavad mu igapäevaelu ja seda millega ma juba harjunud olen.

Natuke on kurb ja kahju, aga ma tean, et hiljemalt järgmise aasta jõuludeks oleme me kõik jälle tagasi oma vanas keskkonnas. Mis sest, et vana pole seal enam midagi ja praegu ei kujuta veel päris hästi ettegi, mis saama hakkab. 
Natuke lohutab mind see, et lähen tagasi sinna, kus ma 35 aastat tagasi alustasin. Selles lasteaias  käisid mu vanemad lapsed ja maja on mulle tuttav. Armas pisike nukumaja kahe rühmaga.
Vaadates seda, kuidas iga päev voorivad  meie lasteaia hoovil kolimisautod ja ruumid jäävad järjest tühjemaks on nii tühi tunne. Kahju lastest ja töökaaslastest, sest me kõik läheme erinevatesse kohtadesse.

Eile olime viimast korda koos Jõekääru Perepuhkuse ja forellipüügi platsil.
Me kõik olime ilmselt juba parasjagu väsinud, sest kolimiste, pakkimiste kõrvalt on meil ikka veel lasteaias lapsed ja nemad on muidugi esimesel kohal.
Tükk aega polnud keegi ilmselt ennast nii vabalt ja hästi tundnud.
Naersime, ujusime, saunatasime, istusime kümblustünnis ja sõime kala kamina  ääres. Isegi kargud ei olnud ühel töökaaslasel takistuseks. Naersime, et meil on "Nukitsamehe" etendus. Paar aastat tagasi sai seda lastele mängitud.
Väga mõnus koht puhkuseks. Kõik on olemas, parajalt ruumi ja privaatne. Võimalus isegi ööbida.

Teadsin, et mul on nii toredad ja vahvad töökaaslased, aga eile veendusin selles veel enam.
Puhkusele lähen pisut rahulikuma südamega, et augusti lõpus juba uues kohas alustada.

Ikka päikest, särtsu ja rõõmsat meelt.





6 kommentaari:

  1. Lasteaed läheb remonti?
    Ma alguses mõtlesin, et oled kodu vahetamas.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Ilmselt maetakse mind koos minu majaga. Siit ei suudaks ma mitte kuskile minna :D Sain kõige keerulisematest aegadest üle ja nüüd on elu juba täitsa lill.

      Kustuta
  2. Kui renoveeritakse, siis läheb ju elu ilusamaks. Tänapäeval tehakse heade materjalidega ja ilusti(kui tehakse). Kõigil rõõmu palju. Ma mõtlesin ka algul, et kolid Haapsallu või kuhugi.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Haapsalu on ilus koht ja see on mulle ka väga tuttav.Mu vanem tütar elab seal lähedal ja külastame seda väga tihti. Kunagi rääkisime ja unistasime, et ostame Haapsallu mere äärde kollase majakese pitsiliste detailidega, aga vaevalt ma seda väga ellu tahan viia.
      Kindlasti tehakse maja ilusaks. selles ma ei kahtlegi, aga nii palju mälestusi ja armsaid soppe on selles vanas majas mida enam kunagi ei näe. Kasvõi mu kadunud paarilise joonistused keldriseintel, mis kaovad kõige vanaga. Kindlasti on uuest palju rõõmu. Pisut tahab alguses lihtsalt harjumist.

      Kustuta
  3. Ma ei tea, kas olen juba täielik relikt, aga iga muutus tuleb üha raskemini. Kuna meil hakatakse sügisest kortermaja renoveerima tuleb mul üks Suur Otsus vastu võtta.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Ma olen siis samasugune. Tahan oma maja keskküttesüsteemi uuendada ja muretsen mis kole. Olen saatnud mitmeid hinnapäringuid ja ootan nüüd vastust. Muidugi kogu mu pere aitaks mind ja annaks nõu ja ma pole ju üksi, aga oma maja ees tunnen ikkagi kõige suuremat vastutust ja mis seal salata-see pisut hirmutab mind. Ma tean, et kõik saab korda ja kõik läheb hästi, aga selline ma juba olen :D

      Kustuta