laupäev, 26. juuni 2010




Elu on ilus...

Laupäev 26 juuni 20010 17. 05


Kuulasin hommikul raadiost Mati Nuude laulu "Elu on ilus"ja mõtlesin ,tegelikult ju ongi.
Kohtusin hiljuti üle hulga aja oma vana hea sõbraga.Polnud teda kaua näinud sest ta oli pikalt haige olnud.Rõõm oli tõdeda ,et tema elus on kõik nüüd hästi.Lapsed edukad , endal ka palju tööd.Mida muud võikski siis veel tahta tänasel päeval.Aga mina ise.Mis minulgi viga.Sain sõbralt head soovid ja soojad sõnad kaasa.
Täna on siis minu puhkuse esimene päev.Kui hommikul silmad avasin ,nägin kohe ,et päike särab taevas.Järelikult tuleb ilus päev.Ma ei pea kuhugi kiirustama ,tööle ruttama ega vara tõusma.Kiiret pole kuhugi.Kõigi sajatuhande asjaga on aega maailm.Kui täna ei viitsi ,teen homme ja homme pole ma ka võibolla kindel kas viitsin.Ja selle peale ,mis saab minust augustis ,ma kohe kindlasti veel ei mõtle.
Tegin terve kannutäie head kohvi.Tegelikult oleks ju võinud ka küpsetada-seenepirukaid.1 purk on mul veel soolaseeni,aga täna ei viitsi mitte midagi.Läksin oma väikesesse aeda ,panin mängima lemmikplaadi ja lugesin terve päeva Colleen Mc Culloughi"Ogalinde".Ilus armastus vähemalt.Isegi süümekaid ei tekkinud.
Noorem laps jõudis ka jaanitulelt tagasi.

6 kommentaari:

  1. Õige puhkus ongi selline, kus teed seda, mida tahad, ja kui ei taha, ei tee sedagi:P

    VastaKustuta
  2. Tegelikult pole see üldse minu moodi.Hommikul oli küll hea tunne ,aga nüüd mõtlen hirmuga,mida ma teen kõik need 45 päeva.Panin juba pirukad ka ahju.

    VastaKustuta
  3. Aitäh kauni kommentaari eest minu blogisse.
    Aga ma vist pean natuke täpsustama, sest see polnud tänase kuupäeva hommikupostitus, vaid natuke vanem postitus. Praegu veel pihlakad nii punased ei ole, aga täna oli Tallinnas imeilus päikesetõus ja Pääsküla raba kubises sääskedest.

    VastaKustuta
  4. Seda ma imestasin ja pärast kaotasin hoopis õige koha ära.Aga imeilus oli ikkagi.Mina elan ise just Pääsküla raba ääres.

    VastaKustuta
  5. elu ongi ilus
    eriti siis kui hommikul silmad avad ja on kuhu tööle minna
    kui lapsed on terved ja kaasa su kõrval
    kott kartuleid nurgas, väljas rohelist ka...
    ja palgapäeval kukub su arvele jälle kopikas
    ja pea kohal on katus mis peab
    kui tead, et sul kusagil on sõbrad
    jalad käed terved ja silmad peas
    võid kuulda linnu laulu ja tunda lõhnu
    olen natuke lühinägelika ja lombakas ja kui ma ei kuuleks ja lõhnu ei tunneks oleks elu palju raskem;)))
    aias valmivad marjad
    ja õhk on kuum kui floridas
    selga ei ole vaja hommikul midagi vaja panna
    tatsun ringi aluspesus ja ülen, et elu on tõesti ilus

    VastaKustuta
  6. Minu lemmik riietus on ka viimasel ajal bikiinid ja päike on mu nahavärvi ka teiseks teinud.Lapsed juba narrivad ,et emme asemel on neegrinaine.Rahadega on nagu on ,aga ega see polegi kõige olulisem .Lilled õitsevad ,varesed laulavad ,tomatid lähevad järjest punasks.Tilli ja salatit ja murulauku ja basiilikut ja rukkolat ja peterselli on ka lademes.Katus on pea kohal ,lastel läheb hästi ja töökoht on ka ehk alles.Olen rahul sellega ,mis mul on ja ei ihaldagi midagi kättesaamatut.

    VastaKustuta