pühapäev, 20. juuni 2010

Mesimumm või auto?

Pühapäev 20.06.20010 16.07


Mõtlesin ,et ma olen igasuguseid naljakaid asju juba näinud ,aga kui tütar oma uue autoga mulle treppi sõitis ,siis sain aru ,et olen eksinud.
Pisikene Ford KA tõstis suunurgad muigele.Meie peres pole kunagi kollast autot olnud ja veel niisugust mesilase moodi.Kujutan ette ,kuidas tütar väikeses maakohas kuulsust kogub.Esimestel päevadel on ilmselt tädikesed kõik peadpidi aknast väljas. Aga küll nad harjuvad.Väike Joosep vaatas ka esimesel pilgul natuke umbusklikult,aga kui tema turvatool ja mängukutsu said autosse tõstetud ,siis ronis ta ise ka leplikult järele.Ainult Anette torises ,et tema selle triikrauaga küll koju ei sõida.Mida ta sõbrad nüüd mõtlevad.

4 kommentaari:

  1. Sõitsin kord ühe KA järel ja ei saanud kuidagi lahti mõttest, et vaade meenutas pisikest inimest, kellel olid aluskid püksivärvli vahelt kõrgele välja tõmmatud :D Nunnu ja ootamatult inimlik.

    VastaKustuta
  2. Tegelikult hea ökonoomne auto.Seda enam ,et tütrel iga päev 25 km.kaugusel tööl käija.Lapsed mahuvad ilusti sisse ja mehel on oma auto.Tütar on ise küll praegu nii vaimustuses ja minule ka meeldib.Nunnu jah.

    VastaKustuta
  3. Alati võib ju välja vahetada ,kui juba nutma ajab.

    VastaKustuta