pühapäev, 18. detsember 2011


Pühapäev vihmas.


Noorem poeg äratas mind juba hommikul vara ja palus endale appi. Ta oli tellinud 17 kandise konteineri, mis oli vaja enne pimedat täis laduda. Ausalt öeldes ega ma väga ei viitsinudki mehe soojast kaisust külma ja vihma kätte ronida, aga mõeldes sellele, et järgmisel nädalal peab selguma minu katla saatus, siis erilisi valikuvõimalusi mul ka polnud. Pidin ju enda entusiasmi üles näitama. 
Nõrgemad on läinud Barcelonasse oma konte ja närve puhkama, tugevamad jätkavad tööga.
Täna oli päris raske ja tüütu päev. Olime kohal ainult neljakesi. Mehed lõhkusid müüri ja meie miniaga kärutasime kive konteinerisse. Andis ikka vedada läbi sopa ja pori. Poole kuueks olime kõik nii tüdinenud, läbi vettinud  ja väsinud, aga õnneks saime enam-vähem konteineri täis ka. No mõni kärutäis oleks ehk veel mahtunud, aga mitte keegi ei viitsinud enam ja pimedaks läks ka. 
Mõtlen õudusega, kui palju on veel teha enne, kui ehitama saab hakata.
Kivivoodri alt tuli aga välja palkmaja. Natuke küll pehkinud ja mädanenud, aga päris huvitav ikkagi.
n

4 kommentaari:

  1. Lammutustööd ongi hästi tüütud tegelikult. Aga natuke põnev ka, eks ole!

    VastaKustuta
  2. Põnev igatahes ja natuke lõbus ka. Kunagi ei tea, millega töö lõppeb. Eile leidsin kivihunniku alt vahva plekist laste käru. Päris vanaaegne tundus ja siis veel hobuse looga. Hobust kahjuks ei leidnud, kuigi oleks hädasti vaja olnud kivide vedamiseks.

    VastaKustuta
  3. tänatud, et soe aeg kestab, nii jääb sulle avastamisrõõmu lumeni :D

    tore, et sellise pildiseeria tegid. Kui uus maja püsti, on huvitav vaadata.

    üks tähelepanek: kuhu eelmised postitused peitsid??

    VastaKustuta
  4. Vat sellele küsimusele ei oska ma ise ka vastata. Ei usu, et väljamaalased mu arvutis tuhnisid, aga mida pole seda pole. Natuke kahju ka, sest seal oli ju ajalugu poiste maja ehituse algusest peale. Leidsin ainult kommentaarid ja muud midagi.Ise pole ka ära kustutanud, sest viimasel ajal ei pääsenudki eriti arvutisse. Täitsa müstika.

    VastaKustuta