neljapäev, 22. detsember 2011

Tadaa.


Nüüd võivad minugi pärast jõulud tulla koos lume ja tuisuga. Just praegu lõpetasin proovikütmise ja tundub, et saime ahju korda. Paar päeva peab veel ettevaatlikult ja tasahilju kütma, sest uus ribi tahab harjumist. Esimesed 5 halgu on aga pidulikult põletatud ja kogu süsteem töötab. Majale sellest muidugi mingit kasu polnud - ei läinud kraadigi soojemaks, aga algus on tehtud. ja mina jälle jupi targem.
Homme võin rahuliku südamega panna süldi keema ja hakata valmistuma oma pere traditsioonilisteks jõuludeks. Keegi ei pea külmetama ja punane nina jäägu ainult jõuluvanale.

4 kommentaari:

  1. Palju õnne katla puhul ja muidu ka ilusat jõulu!

    VastaKustuta
  2. Aitäh ilusate soovide eest.Omalt poolt soovin Hellele sisukat koolivaheaega ja uuel aastal ikka rahulikke koolipäevi ja häid lapsi.Biankale vahvat jõulupidu tuttava jõuluvanaga, terveid lapselapsi ja palju rõõmu uude aastasse.
    Minu pojad kinkisid kõik katla jubinad mulle jõuludeks ja ma ise maksin ainult tööraha.Ilmselt olen ma selles elus nüüd kõik sünnipäeva-ja jõulukingid kätte saanud ja natuke veel järgmise elu arvelt ka.:D
    Hommikul tuld alla tehes jõudsin aga töömeest veel maapõhja kiruda. Pisikese kütmise peale läksid kõik mu temperatuuri näidikud põhja ja ainult minu kiire tegutsemine jõudis katla keemisest päästa. Igavene pehme peaga mees.:D Oli unustanud peakraani kinni ja mina ei märganud ka seda enne katsuda, kui viimane häda juba käes.Usalda siis veel mehi, kes on terve elu torutööd teinud.Ja siis tuleb mingi mees seletama, et naised ei oska kütta ning lõhuvad katlaid.

    VastaKustuta