pühapäev, 7. november 2010



Sügav.



Pühapäev 07 n
ovember 2010 11.15



Minule toob sõna "sügav" meelde märtsikuu.Sõitsime tuttavaga Pärnu veekeskusesse.Polnud enne seal käinud ja ei kujutanudki hästi ette ,mis mind seal ees ootab.Lasteaia lastega olin küll iga nädal ujulas käinud ,aga suures veekeskuses veel mitte.
Olingi siis õhinal valmis kõik läbi proovima.K
a hüppetornid.Tuisupea nagu ma ikka kipun olema, ei mõelnudki üldse kui hea minu ujumisoskus on.Ronisin sinna kõige kõrgemasse ja sumaki sisse.Alles siis ,kui olin juba vees ja aina vajusin ja vajusin,sain aru,et vesi peab siis ikka ju päris sügav olema ,ega muidu ei saa ju hüpata.Mõtlesin veel ,et ei tea kas ilusad vetelpääste poisid ikka teevad mulle suust-suhu hingamist. Koera kombel välja ulpides lugesin lõpuks seinalt ka hoiatust.Sügavus 4 meetrit.Järgmised 2 tundi pühendasin ainult "torudest" allalaskmisele.

4 kommentaari:

  1. Paistab, et sa oled üks hulljulge neiu (pean silmas ka eelmist postitust). Tavaliselt on nii, et eluaastatega tuleb juurde tasakaalukust ja oskust situatsioone adekvaatselt hinnata, aga sina?...pole ime siis, et su sõber sinu pärast mures on:)
    Mina olen igavene argpüks;)

    VastaKustuta
  2. Ma olin ju 30 aastat malbe suure pere ema.Nüüd on lapsed peaaegu kõik suureks kasvatatud ja võib kõike proovida.Kihnu Virve moodi langevarjuhüppeid pole veel teinud ,aga kõik võib veel ees olla.Igatahes kardiga käisin ka kihutamas ja täitsa meeldis.

    VastaKustuta
  3. Ikka tuleb sügavale sukelduda, kuidas muidu teada saab, mis põnevat seal põhjas võib leida :)

    VastaKustuta
  4. lahedad pildid, peab ütlema....

    VastaKustuta