esmaspäev, 20. august 2012

Kõike, mis on sulgudes võib ignoreerida. 

Kõik koerad, kes pimedas oma peremeestega jalutavad, võiksid välja näha nagu Baskerville koerad. Näeksin vähemalt  kus on nende pea ja kael ja oskaksin selle küljes jalutusrihma aimata.
Täna oleksin pimedas peaaegu õnnetuse põhjustanud.
Perenaine jalutas ühel pool teed ja ta pisikene sülekoer oli  murulapikese peale läinud oma jalga kergitama. Loomulikult polnud jalutusrihma märgata. Tegelikult ei märganud ma koeragi. Suutsin siiski  viimasel hetkel pidurdada. Ei teagi, mis oleks võinud juhtuda.
Tänane öö oli juba päris  külm. Oleksin pidanud ikkagi oma rattakindad kätte panema. Selleks korraks siis need hullutavad soojad augustiööd jälle möödas.

7 kommentaari:

  1. Miks sa üldse nii hilja rattaga sõidad, kas tahad ohtlikke olukordi kogedes adrenaliinilaksu saada? Minu jaoks on pimedas jalgrattaga sõitmine täiesti OUT. Kui valges ei jõua, siis jäägu tegemata.

    PS. kui sa seda kinnitussõna nõuet ära ei korista, siis jääb see minu viimaseks kommentaariks su blogis. Praegu üritan juba kolmandat korda prille ninal paremasse asendisse sättides seda kribu õigesti defineerida, aga no ei taha õnneks minna ;)

    VastaKustuta
  2. Issand jummal Sa ju tead, et ma pole normaalne.Mulle meeldib teha kõiki asju teisiti, kui teised teevad ja päeval on nii palju tegemist. Pealegi olen ma väikese unetarbega ja mul hakkab muidu öösel igav.:D
    Ma ei oska seda kinnitussõna ära koristada. Tegelikult pole proovinud ka eriti.

    VastaKustuta
  3. Ma igaks juhuks õpetan:
    (Uue bloggeriga lähed "post list"), edasi valid "Settings", "post and comments".
    Seal on küsimus "Show word verification" ja vali sinna "no"

    VastaKustuta
  4. Ma ei tahaks pimedas isegi jalutada, saati siis jalgrattaga sõita. Isegi, kui rattal on head tuled ja tänav korralikult valgustatud, on kuidagi ebakindel - ei taju täpselt pinnavormi, loigud, kivid. Kole oleks ka näiteks siilile või konnale otsa sõita:)

    VastaKustuta
  5. Issand jumal ja tõesti ma oleks eile öösel oma isikliku värava ees konna alla ajanud. Vandusin kõva häälega. Nii ehmatasin.

    VastaKustuta
  6. Mina jälle sõidan rattaga, jooksen ja suusatan pimedas ja soovitan teile ka. Liiklust on vähem ja üldse on rahulikum. Pinnavormide tajumine hämaras on rohkem harjumuse asi. Rattatuled on omaette teema, enamik inimesi lihtsalt ei raatsi neid osta ja poodides vist ei müüda ka.

    VastaKustuta
  7. Mina ju ka sõidan just sellepärast nii hilja, et siis pole lapsi, kellega pean kogu aeg arvestama ja mul on ju oma tempo. Muidu mõni veel mõtleb, et mutt on hulluks läinud ja tahab nüüd kõigile ära teha. Endalgi vahest piinlik, kui pean mõnest noorest trimmis tagumikuga jalgratturist nagu postist mööda sõitma. Ostsin endale lausa prillid, mis just pimedas sõitmiseks ja vähemalt sitikad ei lenda silma.

    VastaKustuta