kolmapäev, 29. august 2012

Naine su nimi on Edevus.

Pärast seda, kui ma oma pea punaseks värvisin, juuksed pealaele kokku kuhjasin, riietuse tuunika ja retuuside vastu vahetasin, olen saanud iga päev komplimente. Tänagi lausa kahel korral. Isegi mu armas morn tööandja arvas, et ma lähen iga päevaga aina nooremaks.Tunnen kuidas mulle järele vaadatakse ja ega ma ausalt öeldes ei tahagi teada, kas sellepärast, et ma tundun imelik või heas mõttes. Ise tunnen ennast jumala hästi hoolimata sellest, et  teen lasteaias 10 tunniseid tööpäevi ja paaril korral nädalas veel poole ööni ka Klooga-ranna kämpingus. Eks näeb milleni see viib. Praegu igatahes mulle meeldib selline elustiil.Sellegi poolest jääb energiat veel ülegi. Isegi imestan, et kohe, kohe on käes september ja suvi on märkamatult mööda libisenud. Nädalavahetusel siis jälle-TERE KOOL.

5 kommentaari:

  1. Sind ei võeta niimoodi lakitult-limpsitult ju kooli vastu! Osta ikka korralik koolivorm - kui endal raha pole, küll pojad aitavad!

    VastaKustuta
  2. No ma ju ei lähe esimest korda kooli. Eks ma jätkan sealt, kus pooleli jäi.:D Aga aitäh konn. Sinu nõuannetega arvestan alati.
    Ega ma enda raha saagi kulutada. Seda tuleb korralikult sukasääres hoida mustadeks päevadeks.

    VastaKustuta
  3. ooh, ma pean kõigepealt tuunika kitsamaks tegema ;)

    VastaKustuta
  4. Mina panin retuusid ja tuunika selga juba kaks aastat tagasi. Algul mõjus nagu nats ergastavalt küll, aga ei enam...

    Küllap tuleks siinkohal hoopis laulda (valesti ja kõvasti) "ohh-harmastuus-sina-kallis-maagus-meesi" ja ongi nooruse retsept käes :D

    VastaKustuta
  5. Võib-olla siis hoopis see "Oi miniseelik tänapäeva mood..."
    No ma käin siis 2 aastat nüüd retuusidega ära ja vaatan, mis siis saab. Eelmisel aastal oli mul seeliku hullustus.:D
    Kui natuke mõtlema hakkan, siis mul on igal aastal mingi hullustus. 4 aastat tagasi tahtsin endale tibikasukat. Sain ka, aga peab ütlema, et on ka üle läinud.

    VastaKustuta