pühapäev, 10. detsember 2017


Jõuluturul.



Jõuluootuses  tahaks midagi öist ja salapärast. Midagi nii  ilusat, mis kriibiks isegi hinge ja teeks olemise  nostalgiliseks.
Kohustuslik kuuse all käimine sai nüüd tehtud.

Ootasime küll lund, et siis minna, aga lumega on lood keerulised.
Juba teist nädalat on Nõmmel olnud esmaspäevast reedeni kena lumine talveilm ja laupäeval sajab paduvihma.
Esmaspäeval tuleb maha uus lumi, mis kestab jälle reedeni.
Eile oli vähemalt karge ja otsustasime siiski uudistama minna.



Selle aasta kuusk on tõesti kena ja tulukesed ning jõulukaunistused annavad selle päris õige tunde.
Kaup on majakestes küll väga sarnane ja ühetaoline, aga ega me ostma ei läinudki. Tahtsime lihtsalt seda õiget meeleolu tunda.

Pärast läksime muidugi jälle minu lemmikusse Karja keldrisse sööma.
Mulle meeldib see maalähedase interjööriga pubi.
Hinnad on väga taskukohased ja teenindus kiire. Toidud on pealegi maitsvad. Enne mu rattaõnnetust käisime siin päris tihti söömas. Nüüd polnud üle poole aasta käinud ja teenindaja küsis kohe kas ma olen pikalt puhkusel olnud, et näen nii jumekas välja.

Sellel aastal võtan kõike rahulikult.
Järgmisel nädalal siis juba uued jõuluüritused ja nii see aasta hakkabki otsa saama.

Olge siis tublid ja kõike ilusat teile.











2 kommentaari:

  1. sina sobid sinna kuuse alla nagu tahtsin kirjutada rusikas silmaauku aga ei saa ju nõnda kirjutada nii kena inimese kohta , Sa olen nii kena , tõesti kohe see pilt sinust on nii nii ilus .. Ja meesterahvas ka väga soliidne ja mehelik ... kas Raekojaplatsil olite ainukesed eestlased või rääkis veel keegi eesti keelt peale teie , seal ju soomlaste lemmikkoht kui Tallinnas jõulude aeg käivad alati ikka sinna putkadesse ka ,, ega nad midagi erilist ei osta aga vahest selliseid kootud asjad lähevad väga peale. Olen ka üks aasta seda platsi külastanud , kahju et enam ei saa .

    VastaKustuta
  2. Seal on ka eestlasi päris palju, aga kõiki teisi rahvusi ka. Ega me ka sinna ostma ei läinud, aga rohkem seda jõulutunnet otsima.Soomlased ostsid küll kotud esemeid lausa suurte kottide kaupa.Me proovisime ka hõõgveini, aga ma pole selle suur austaja.

    VastaKustuta