reede, 29. detsember 2017


Puhkuse kolmas päev.

Praegu on küll selline tunne nagu oleksin juba ilmatu aeg kodus olnud, kuigi iga päev on mul mõni üritus või käib keegi külas.
Hommik algas nagu ikka ujulaga.
Nii palju rahvast pole ma tükil ajal näinud. Küllap kõik arvasid, et vana-aasta viimasel päeval tuleb jälle suur söömine ja selleks on vaja ennast enne sportlikku vormi  viia.
Õnneks selleks ajaks kui ma sauna jõudsin, oli enamik juba läinud ja ma sain rahus uhkes üksinduses leili visata.
Eks selle leiliga ongi nii palju keegi kannatab. Mina olen suur leiliviskaja, aga ega minuga keegi väga koos sauna ei kipu.
Ujulast koju jõudes panin kohe pirukad ahju, sest minu juures pidi toimuma staarblogijate kokkutulek.
Nagu Bianka ütles, et vana-aasta toimetusi ei tohi uude aastasse jätta, siis tänu temale on mul nüüd 2 kotitäit jälle villast lõnga, mis vardaid ootavad. Selle üle on mul küll ääretult hea meel. Samas tuli mul ka meelde, et naabrimehelt suvel laenatud kargud seisavad ikka veel garderobis kasutult ja  tuleb samuti veel vana-aasta sees ära viia.
Rääkisime vanadest blogiaegadest ja meenutasime kui lõbus meil aastaid tagasi oli kui arutelud kestsid poole ööni. Need ajad on ilmselt alatiseks möödas ja ei kordu enam kunagi. Hea sõnaga meenutada võib aga ikka.
Arutasime ka isand Konna tulevased  raamatud läbi ja loodame, et ka sellel  korral saame autogrammiga eksenplaarid. See, et Konna ennast kohal ei olnud, ei seganud meid üldse. Pirukaid jäigi rohkem, aga muidugi mõtlesime ka saabuva rannahooaja peale ja suur hulk jäi veel alles.
Ongi hea õhtul meest rõõmustada, et näe kõik on Sulle. Olgu tal ka hea päev. Ta on selle kuhjaga ära teeninud.

9 kommentaari:

  1. Jah, kaks on ka seltskond! Tore, et meil see põnev ajajärk elus oli, tänu millele me üldse tuttavaks saime. Tänapäeva blogimine on suures osas hoopis midagi muud ja meiesugused poleks selles massis enam üksteist leidnud.

    VastaKustuta
  2. Just.Meil oli väga tore ja kindlasti tuleb meil veel staarblogijate kokkutulekuid. Pirukad alati minu poolt. :D

    VastaKustuta
  3. Pirukad olid super head ja sain ka mina esmakordselt neid maitsta :) Hr. Konn teab, millest ta ilma jäi...
    Sinu mees loodetavasti veel bikiinihooaja peale ei mõtle ja naudib pirukaid täiega. Kaasaantud pirukaid sai isegi mu eksmees maitsta, kes Tallinnas käimas oli (kuigi ta seda ära teeninud polnud) :o

    VastaKustuta
  4. Naised-naised....Pirukad praegu ja bikiinihooaeg seejärel ei sobi mitte kokku!! Las mehed söövad ja naised kannavad bikiine!

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Bikiinihooajad tulevad ja lähevad. Ka ümmargune on vorm ja kui selleks hooajaks ei jõua,siis ehk järgmiseks.Enam pole kiiret kuhugi.....

      Kustuta
    2. Mõne mehe peale (nagu hr.Konn) ei saa kindel olla, et ta pirukate söömises oma osa annaks ja päästaks naiste bikiinivormi. Nagu sõjaajalgi, pidime meie, naised, siis meeste asemel kõike ise tegema (ehk pirukaid sööma) :P

      Kustuta
    3. Pirukatega on nüüd asi ühel pool.Peale kodutöid( Bianka toodud lõnga kerimine)läks mu mehel kõht väga tühjaks ja enamuse pirukatest pistis öösel pintslisse. Vähemalt seenepirukad said otsa. Mõned juustuga on veel alles, aga kauaks neidki.Nüüd viin mehe kenasti välja jalutama. Pääsküla raba 18 km ring on ju paras.

      Kustuta
  5. Omapärased piinamisviisid mõnel naisel - mehel kõht punni sööta ja siis patukahetsusmatk...

    VastaKustuta
  6. Ei ole midagi hullu. Elas kenasti üle ja pirukaid võtsin ka veel kaasa, aga jah see matk osutus palju pikemaks ja sellest tuli hoopis automatk mehe omal soovil. Ma olen ju ometigi hea naine ja arvestan vahel teiste soovidega ka. :D

    VastaKustuta