reede, 22. juuli 2011

Meie kohvik.


Igal aastal veedab mu noorem tütar nädala Kihnus. Sõidavad sinna neljakesi ja naudivad seal vanas uhkes talumajas suve. Seal on olemas kõik mugavused, kodumasinad, saun ja sõiduks ATV. Batuudist ma ei hakka kirjutamagi. See kuulub ju iga normaalse majapidamise juurde.
Sellel suvel oli aga mu tütrel esimene töökoht ja ta muretses, et ilmselt jääbki nüüd sõitmata. Kuna minul on puhkus ja aega maailm, otsustasin tütre asemel tööle minna.
Õnneks on töökoht kodu ligidal ja pole täispikk päev, aga ikkagi hoopis midagi muud kui ma igapäevaselt teen.
Eks esimesel päeval olin ikka natuke koba ja kohmetu, aga terve nädal on veel ees. Nii palju naeratusi ja tervitusi pole vist isegi lasteaias päeva jooksul saanud.
Kohvikus töötamise kogemus on mul igatahes nüüd olemas. Egas muud, kui kena neiu kutsub kohvile. Külastage "Meie kohvikut".

3 kommentaari:

  1. olen kunagi, oma teises elus olnud kohviku perenaine. Tõesti - väärt kogemus

    VastaKustuta
  2. Nüüd, kui olen 1 päeva vahepeal hinge tõmmanud ja asja üle sügavaltjärele mõelnud, mõtlen, et võiksin seda tööd ka teha, kuigi lapsed on mulle alati kohal nr. 1. (Kui päris aus olla, siis natuke tutvusi ka kohvikus.Peakoka last kasvatasin 4 aastat ja kohvik kuulub mu poja ämma ja äiale.)

    VastaKustuta
  3. Nii vahva "elumuutus " hakkasmeeldima ja saad teinekordki oma abi pakkuda , aga olen nöus sinuga et lastega töö on MAAILMAPARIM !!!! JEEE

    VastaKustuta