teisipäev, 11. jaanuar 2011


Viriseks ka natuke vahelduseks.

Teisipäev 11 jaanuar 2011 13.38

Tulin just õuest. Mitu päeva juba selline imelik tunne.Õhus oleks nagu kevadet tunda. Loomulikult! Seda meie igapäevast ollust, millega me oleme harjunud regulaarselt tegelema, pole mitu päeva sadanud. Väljas suur sula. Katustelt langeb veel viimaseidki lumeriismeid ja suurte puude all seistes on oht, et kohe, kohe valatakse Sind hangega üle. Räästad tilguvad ja esimesed kevadekuulutajad on ka lume alt välja sulanud. Nad vahivad Sind just sellise laialivalgunud näoga otsekui oodates, millal Sa täies lastis sinna sisse prantsatad. Ega see polegi kerge ülesanne. Head sissekäidud talvesaapad otsustasid just nüüd eikunagimaale minna ja laveeri siis tibi kontsadega junnide ja jääkonarluste vahel.
Küll see inimene võib ikka rahulolematu olla. Miski talle ei meeldi. Lumerookimine kippus viimasel ajal lemmiktegevuseks ja jututeemakski kiskuma, aga selliseid koledaid, libedaid tänavaid me ju ka ei tahtnud. No tuleks kasvõi lundki!

4 kommentaari:

  1. Mina küll veel lisalund ei taha :(. Meil pole vald suutnud reedest saadik teed puhtaks lükata ja kui veel juurde tuleb, olen ilmselt kevadeni kodus luku taga.

    VastaKustuta
  2. Hakkas ka siin juba tulema:

    Sajab lund,
    juba terve tund...

    VastaKustuta
  3. No meil ka lõpuks ometi. Ei teagi, mida suurest rõõmust kohe teha.

    VastaKustuta